GroenLinks raadslid 4 maanden betaald verkansie

Geen Stijl, A Nanninga:

groen-links-studenten-bezuinigingen-studie-beurs-lenen3GroenLinksmensen zijn deugende, genuanceerde schattebouten met hart voor mens en milieu en altijd nét even dat beetje holier than thou. Oh, en hypocriet. Bodemloos hypocriet, dat is een functie-eis voor GroenLinks politici. Anderen de maat nemen en zelf een oude benzineslurper rijden. Met een vroom smoel weigeren vlees te eten maar wel een gifschip op een nietsvermoedend ontwikkelingsland af sturen. Eisen dat iedereen buitenlanders lief vindt en wie dat niet doet is een racist, maar zelf in hagelwitte elitewijken wonen en de kinderen op witte scholen doen. De voorbeelden van GroenLinkse hypocrisie zijn legio, en we hebben weer een verse voor u.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: