En de islamisering holt maar voort

Geen Stijl:

Halal voetenwashok met damesapartheid aan VUnyGAZA18vf3

Datum: 13 januari 2014 Laatst aangepast: 13 januari 2014 Afzender: Facilitaire Campus Organisatie In het Hoofdgebouw is op 13 januari gestart met het creëren van een nieuwe gebedsruimte. De ruimte komt in de plaats van de gebedsruimten in de kelder. Kamer 1A-19 en 1E-74 worden verbouwd tot één grote gebedsruimte met een scheiding voor mannen en vrouwen. Ook komen er voetenwasruimten voor mannen en vrouwen.

Lees verder >>

islamisering

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: