Mauritania-Mali to fight armed group and terrorists

Mauritania-mali-to-fight-terrorism-300x200Mauritania and Mali have decided to join their forces in combatting against the presence of armed groups in the two countries. An agreement was signed in Nouakchott by the presidents of both countries to reinforce the military cooperation between them. The Sahara desert is one of the world’s largest desert and countries are faced with difficulties in monitoring the numerous illegal activities happening there. The presence of armed groups and terrorists has obliged the countries to double their efforts especially after the war in Mali.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: