RADICAL ISLAMIC SYRIAN CLERIC WHO WANTS ALL JEWS AND GAYS KILLED SECURES US VISA DESPITE ENDORSING SUICIDE BOMBINGS

John Rossomando
A Syrian sheik who labeled all Jews as legitimate targets for suicide bombers and who supports the death penalty for homosexuals is the latest extremist Muslim cleric raising money for Syrian-American groups supporting dictator Bashar al-Assad’s ouster.

Sheik Mohammad Rateb al-Nabulsi is in the middle of an 11-city tour across America on co-sponsored by the Syrian American Council (SAC) and the Wylie, Texas-based Shaam Relief.

A promotional announcement hails al-Nabulsi as “an internationally-known Muslim scholar, renowned for his scholarship of Islam, who has lent his formidable clerical authority to support human rights, tolerance and respect for all.” –

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: