Toulouse: Enquête sur la “quenelle” devant l’ecole juive où Merah een tue quatre personnes

ob_43b6f7b494bb77257061d86e28388882_quenellemerah1Voor degenen die geen Frans kunnen. Het komt er op neer dat er een gast in een t-shirt met Yasser Arafat erop een quenelle maakt voor de school waar Mohamed Merah vorig jaar vier joden doodschoot. Of de quenelle antisemitisch is -waarom zeggen we eigenlijk niet gewoon anti-joods- hoeft men zich dus niet meer af te vragen. De quenelle is niks anders dan de nazi-groet zoals Hezbollah en Hamas gebruiken. En blijkbaar hebben de linksen en de kaalkopjes, voorwaar een niet zo wonderlijk verbond, zich bij de mohammedanen aangesloten.

Een gevaarlijke ontwikkeling. Het monster is blijkbaar niet bang meer en vertoont nu openlijk zijn afgrijselijke kop. En het engste is, zijn kop is niet onmiddellijk ingeslagen. Dat belooft helemaal niks goeds.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Toulouse: Enquête sur la “quenelle” devant l’ecole juive où Merah een tue quatre personnes

  1. G.Deckzeijl // 22/01/2014 om 10:38 //

    Quenelle of niet: deze wereld heeft het communisme, het Italiaanse, Duitse en Japanse fascisme overwonnen.
    Ik weet zeker dat deze wereld ook het Nieuwe Fascisme, lees: de islam zal overwinnen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: