Het zijn meesters in het vervalsen van de geschiedenis

E.J. Bron

Screenshot_13

(Door: Franklin ter Horst)

Om Israël op het politieke toneel te verslaan, moet het PLO-bewind in Ramallah eerst de erfgenaam worden van het historische verleden van Jeruzalem en Israëls aloude thuisland. Omdat daar geen enkel bewijs voor is, zijn ze genoodzaakt leugen op leugen te verkondigen en zodoende de Joodse geschiedenis van Israël en Jeruzalem te vervalsen voor hun politieke doeleinden. Zelfs Mozes hebben ze omgetoverd tot grote gelovige moslimleider, terwijl de islam pas 2000 jaar later is ontstaan. Ook koning Salomo wordt een groot moslimleider genoemd en van Saul zeggen ze dat hij het volk van de reuzen heeft verslagen en Goliath doodde. Door de eeuwen heen hebben de islam noch de inwonende Arabieren in het Heilige Land Jeruzalem opgeëist als hoofdstad van het een of ander Arabisch rijk. Daar heeft nooit iemand, geen moslim ter wereld, een woord over gezegd. Maar sinds de oprichting van de terreurorganisatie PLO…

View original post 1.565 woorden meer

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: