Indonesian Navy caught smuggling illegal Muslim terrorists to Australia – threatens action if Australia stops them

Indonesia_mapThis Muslim mass immigration, whether illegal, by asylum or otherwise into the West is an Arab initiated effort to expand the upcoming Islamic Caliphate expansion. Australian has to stop immediately to bring in more Muslims. They don’t want to allow these illegals to come in, who happened to been smuggled over by the Indonesia Navy itself (now what does that tell you?). And who are they smuggling? The Rohingya separatist  groups who rape, murder and threaten Buddhists in Myanmar and who murder minorities in Bangladesh. So what does Indonesia do in response to Australia’s refusal to bring them in? They threaten Australia!

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: