Nazareth Christians Warned Against ‘Slandering’ Allah

140121_nazarethAs Christians of every stripe in Jesus’ hometown of Nazareth begin to again take a real stand for their faith, local Muslims are warning them not to overstep the boundaries of their traditional place in the Middle East (hint: they must remain dhimmis, or second-class).

A large billboard hanging at a central point in Nazareth features a picture of an Israeli stop sign, along with the English translation of a verse from the Koran cautioning Christians (and Jews) to speak only the “truth” regarding Allah.

The poster (and Koran 4:171) reads:

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: