Geheime sekskelders Kaddafi ontdekt

kaddafiTripoli – De Libische ex-dictator Muammar Kaddafi blijkt tijdens zijn meer dan 40 jaar durende schrikbewind honderden, zo niet duizenden jonge vrouwen mishandeld, misbruikt en verkracht te hebben. De meisjes werden ontvoerd en als slaven gevangen gehouden in ondergrondse sekskelders, waar de krankzinnige dictator zich ongestoord op hen kon uitleven. Sommige van zijn slachtoffertjes waren niet ouder dan 14 jaar. Ze werden vaak jarenlang vastgehouden.

article-2545819-1AF2E72900000578-769_634x549Dat blijkt uit een schokkende Britse documentaire van BBC 4. De documentairemakers spraken met slachtoffers en andere betrokkenen en laten beelden zien van de huiveringwekkende ruimtes waar Kaddafi de tieners misbruikte. Een van de kamers is volledig ingericht als gynaecologische onderzoeksruimte. Voorafgaand aan het misbruik werden de meisjes daar door doktoren geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat ze geen seksueel overdraagbaren ziektes hadden. Ook zouden meisjes daar na afloop soms gedwongen een abortus hebben ondergaan.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: