Netanyahu: World not doing enough to prevent another holocaust

Prime Minister Benjamin Netanyahu (center), Defence Minister Moshe Ya'alon and IDF Chief of Staff Benny Gantz in a meeting on January 27, 2014. (photo credit: Amos Ben Gershom/GPO/Flash90)

Prime Minister Benjamin Netanyahu (center), Defence Minister Moshe Ya’alon and IDF Chief of Staff Benny Gantz in a meeting on January 27, 2014. (photo credit: Amos Ben Gershom/GPO/Flash90)

Prime Minister Benjamin Netanyahu on Monday berated the international community for showing indifference to the threat posed by Iran, comparing Tehran to the Nazi regime and implying that the world was not fulfilling its obligation to prevent a second Jewish holocaust.

“Even today when there is broad agreement that the Holocaust that took place should have been prevented, the world doesn’t feel any sense of urgency regarding a regime that calls for our annihilation, and even welcomes with open arms the man who represents it,” Netanyahu said, referring to Iranian President Hassan Rouhani.

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: