Police: Jamaat funded by border drug smuggling

bru1Jamaat-e-Islami operatives posing as mango and tomato exporters in eastern Bangladesh are actually smuggling drugs, hemp, prescription cough syrup (which is also drunk for intoxication), and people across the border with India, according to local police.

The Islamist Jamaat party and its student Shibir wing have been attacking the government and moderate elements in Bangladesh for years, and Jamaat is trying to put a stop to Bangladesh’s ongoing efforts to bring Islamist war criminals to justice for atrocities they committed in the 1970s.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: