Hamas Placing Rockets Near Civilian Facilities; Also Digging Dozens Of Tunnels Into Israel

By

Israeli media is reporting that Hamas has been placing rocket launchers near sensitive civilian facilities in preparation for a future conflict with Israel. According to a Times of Israel report:

Hamas

Hamas

January 3, 2014. Hamas is increasingly using sensitive civilian facilities in Gaza to protect its military assets from being targeted by Israel, ahead of a further round of conflict. It is also digging dozens of ‘terror tunnels’ into Israel, The Times of Israel has learned.

Gaza’s Islamist rulers have been placing rocket launching pads next to water reservoirs, and attaching reconnaissance cameras to mosque minarets and water towers, The Times of Israel was told, in a bid to avoid IAF airstrikes during an upcoming round of confrontation.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: