VVD wil actie van Asscher tegen moskee-internaten

media_xll_2075910De VVD eist meer actie van minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken tegen de moskee-internaten. Diens besluit om een streep te zetten door de dubbele kinderbijslag is wat de liberalen betreft nog maar een eerste stap.

VVD-Kamerlid Malik Azmani stelt dat vrijdag in reactie op een brief van Asscher aan de Tweede Kamer. De Kamer nam vorig jaar april een motie van VVD en PvdA aan om een einde te maken aan de dubbele kinderbijslag die ouders ontvangen die hun kinderen naar een moskee-internaat sturen. Asscher beloofde toen daar werk van te maken en dat is nu een feit.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: