En nu is de EU pissig op Zwitserland

Dat referendum van vandaag was een dikke vinger naar de EU. Zwitserland gaat quota vaststellen voor immigranten. Immigranten uit … de EU, ja. De EU, kampioen immigratie en kampioen referenda-door-de-shredder-halen. De EU, kampioen in het haten van het Europese volk, kreeg vandaag een vinger van het volk in het enige land waar ze nog iets van democratie over hebben. Het land in het midden van Europa en de EU, dat van die dictatuur geen lid is en ook niet aan de euro meedoet en het daarom economisch gezien heel wat beter doet dan de wel euro-landen. Zwitserland, het bewijs dat het ook anders kan en dat de EU en de euro schadelijk zijn. Zwitserland, het land dat elke dag weer alle bangmakerij en rampspoed verhalen van de eurofielen over wat er ons allemaal voor vreselijks te wachten staat als we uit de EU/euro stappen, logenstraft.

eu-flag-colorDat is natuurlijk niet leuk voor de eurofielen. Dus die gingen gelijk helemaal over de zeik. Dreigementen en chantage volgden per direct. De verschillende regelingen die de EU en Zwitserland onderling hebben afgesloten kennen namelijk een guillotine-bepaling, wat zoveel wil zeggen dat als één van beide partijen één afspraak opzegt het de andere partij dan vrij staat alle afspraken op te zeggen.

dyn003_original_235_280_pjpeg_46663_4fa46715a3f3a7e443bc1a6b4a9f4ca0Zwitserland waar eerder al 57% van de bevolking stemde tegen de bouw van meer minaretten. Overigens komen ook in Zwitserland niet alle referenda erdoor. Keer op keer is het daar ook de zittende overheid die het volk tegenwerkt. Zo ging het verbod op het dragen van een burka niet door. Een hoofddoekverbod op een basisschool zou er dan vandaag wel weer door gekomen zijn.

Ook in Zwitserland is de regering tegen een rem op immigratie.

Chantage:
“Vanuit de Europese Unie is al bevestigd dat als er een einde komt aan het vrij verkeer van personen, dat ook het einde betekent van alle andere verdragen die tussen de EU en Zwitserland werden afgesloten.”
.
Knipsel“Na bilaterale akkoorden werd vanaf 2002 het vrij verkeer van personen geleidelijk ingevoerd. Bij de invoering werd gezegd dat er maximaal 8.000 immigranten zouden zijn per jaar, maar de uitstekende economische gezondheid van Zwitserland heeft geleid tot circa 80.000 nieuwe inwoners per jaar.”

Wij zouden ook maar een paar Polen krijgen en een paar Marokkanen. Elke keer is het weer hetzelfde liedje.
.
Ook wat economische bangmakerij kan niet uitblijven vanzelfsprekend:
“Economen waarschuwen dat Zwitserland door het inperken van immigratie, moeilijkheden zal krijgen om toptalent aan te trekken. Wat een rem zal zetten op de ontwikkeling van bedrijven en dus op de economische groei.”
.
Bron voor de laatste quotes.
.
Ik ben benieuwd hoe dit afloopt.
.
Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on En nu is de EU pissig op Zwitserland

 1. dgneree // 10/02/2014 om 18:50 //

  Dat Zwitserland hierdoor moeilijkheden zal krijgen voor toptalent is onzin. er is immers geen stop, maar een quotum. Toptalent hoeft ook de nationaliteit niet aan te nemen. Geld zat en verder geen enkel sociaal probleem. Waar men bang voor is, is de afname van kansarm stemvee en in geval van nood kanonnenvoer.

  Like

 2. G.Deckzeijl // 10/02/2014 om 21:52 //

  RIGHT..!!!
  Welkom hier DGNEREE..!!!!

  Like

 3. G.Deckzeijl // 11/02/2014 om 07:54 //


  Vervang Der Schweiz door een ander EU-land.

  Like

 4. JIHADISTEN UIT NEDERLAND VECHTEN NU OOK IN IRAK!

  Na Syrië ook Irak, Libië en Mali …
  PVDA,D66 GL zijn tegen de stopzetting Nederlanderschap van de jihadisten en hun paspoort afpakken.
  Als je de moslimstrijders laat binnenstromen dan zijn ze bereid hier slachtoffers te maken. maar sukkels van Den Haag begrijpen dat niet.

  Moslimstrijders uit Europa groeien razendsnel. Ze zullen met voorrang een woning krijgen,een uitkering,zorgtoeslag, kinderbijslag voor alle bestaande en niet bestaande kinderen,huurtoeslag.. Het gevaar door terroristen uit het Westen neemt toe. In Nederland geboren, door de gesubsidieerde moskeeën opgeleide, geradicaliseerde Moslim jongeren vechten in meerdere fronten…! Minister Frans Timmermans,zoekt contacten met zijn nieuwe partners.

  Nederlandse en Belgische jihadisten vechten mee…De Nederlandse en Belgische jihadisten in Irak hebben nauwe banden met ISIS terroristen aldaar en vechten samen aan het front.
  Tot 5 000 Europese jihadisten vechten met ISIS mee. De Europese jihadisten hebben ook plannen om naast Syrië en Irak landen zoals Nederland en Belgie te destabiliseren en in chaos onder te dompelen.
  Nu de Westerse beschaving een bedreiging te wachten staat vergelijkbaar met de barbaren-invasies die het Romeinse rijk vernietigden, deze migraties zijn wel vergelijkbaar met die van de voorouders van deze Turken en Arabieren.

  Nu worden wij bedreigd door het wereldwijd verspreide internationale Islamitische immigratie, terrorisme etc.. met zijn oorsprong binnen de islamitische wereld. De Jihad is nu onder ons: Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Londen, Parijs, Berlijn en andere grote steden van EU dreigen onder de grote massa van Moslims hun oorspronkelijke bevolking kwijt te raken.. Op grote schaal wordt er in de Europese landen in de 21e eeuw geronseld onder de kinderbijslag, import huwelijk geboortes jongeren voor de Jihad, de heilige oorlog van de Islam tegen alle religies en de westerse maatschappij. Moslims groeien nu razend snel binnen Nederland. Aller middelen worden ingezet om een meerderheid te krijgen.. Wordt er niet gebruik gemaakt van democratische rechten en democratische middelen om de democratie de nek om te draaien? 
  Baarmoeder van de Jihadisten heeft veel meer invloed en macht in Nederland! Dat deze jihadisten op veel gebieden gewoon barbaren zijn zonder enig respect voor cultuur, mensen of hun eigendommen is al herhaaldelijk via door henzelf op het internet geplaatste filmpjes bewezen.
  Nu kunnen ze overal moskeetjes bouwen en culturele centra inplanten. 
  Ze zitten in onze instellingen en kunnen via die weg geld en middelen krijgen van de gehele gemeenschap. 
  Terwijl die vreemdelingen in onze parlementen, regeringen en gemeenteraden zetelen, geven we ze nu de kans en de middelen om ook ons wetten en gebruiken op te leggen.
  Deze jihadistische Islam is en een kanker voor onze democratie.
  De islam houdt mensen in een intellectueel en economisch vacuüm. In tegenstelling tot wereldse politieke stromingen, is de islam een geestelijke politieke stroming, de argumenten die de Islam aandraagt zijn uitsluitend omwille en op grond van Allah’s wil cq de koran en zijn dus nooit en te nimmer objectief toetsbaar aan neutrale criteria.
  Dat deze mensen daar vrij mogen over beslissen en niet gedwongen mogen worden, is een wettelijke verplichting en is dus van tijdelijke aard (andere machtsverhoudingen, andere wetten). 
  Dat door onze voorstellen moslims hier meer macht zouden krijgen dan nu is de zaken lichtjes op zijn kop zetten. 
  In Nederland zijn zodoende inmiddels vele duizenden militanten werkzaam: het totale aantal leden betreft ca. 98.000. De activiteiten zijn in principe gericht op de hele bevolking, want de islam wordt gezien als een belangrijk element van de gemeenschappelijke Turkse Arabische identiteit. Arabische en Turkse politieke verlengingen binnen Europa, Militaire opbouw, ideologische agressiviteit, en de vorming van een nieuwe kolonie is werkelijk een nieuwe bedreiging. Haar meer genuanceerde toepassing van het afschuwelijke islamisme, is eigenlijk de toekomstige bedreiging voor de Europa. Ze zijn de uitvinders van een meer duurzame en verraderlijke vorm van het islamisme. 
  Het gevaar van die strategie is echter dat deze niet werkt aangezien de islamieten hier die logica niet zullen volgen. Uit de geschiedenislessen leerden wij dat in de jaren van de kruistochten werd gestreden tegen de uitbreiding van de islam naar Europa. Maar zijn ze in die tijd niet echt verhindert, hele kleine Azië (Byzantijnse rijk) viel toch even later weg. Uit onderzoek van de grootstedenjeugd islamieten is gebleken dat moslimjongeren steeds meer antiwesters worden. Blijkbaar geraakt in het Nederland een groeiend aantal jonge moslims geïnspireerd door de politieke islam en nationalisme van herkomstlanden. 
  Kennelijk oefenen extreme ideologieën van islamitische ouders onweerstaanbare aantrekkingskrachten uit speciaal op hun jongeren. Eén ding is zeker: het schoolwerk heeft er onder te leiden. Hoe komt het dat jongeren zo bevattelijk zijn voor extreem gedachtegoed en hoe kun je dat als ouders voorkomen? 
  Moslims bereikten Balkan landen wel, Bosnië, Albanië, kosovo etc, zijn wel geïslamiseerd.
  Zijn wij daardoor op weg naar anarchie, wetteloosheid en begint op die manier de ondergang van onze democratische westerse wereld en wacht daar de Meerderheid op? 
  De meerderheid van de jeugd in de grote steden noemt zich moslim, niet meer Nederlanders.
  Het blijft opvallend dat Turken en Marokkanen omwille van een behoud van een pre moderne gedragspatroon assimilatie afwijzen. Zij wijken hiermee af van het klassieke migratiepatroon, waarin velen van de eerste generatie emigranten en zeker de meerderheid van de tweede en derde generatie door gemengde huwelijken kiezen voor een nieuwe vaderland. De emancipatie van nieuwe generaties Marokkanen en Turken zal dan ook langer duren en pijnlijker zijn. Veel jongeren die in Nederland carrière willen maken, zullen zich gedwongen voelen te breken met de islam van hun ouders en daarmee met een sociale omgeving.
  Toch jammer dat we in Nederland alleen de keuze hebben tussen politici die de islamisering helemaal niet als probleem zien en politici die nationalistische Turken en Marokkanen als het succes van hun integratie zien!. Voeg daar de betreurenswaardige geschiedenis van de islam aan toe, en voilà: daar hebben we een mogelijke verklaring voor het gedrag van de fanatieke moslims. En al te gretig wordt deze islamvariant in de media opgepikt.
  Nationalisten willen de machtsverhoudingen binnen de eigen natie het liefst onwrikbaar vastleggen. Men beseft nog niet dat beiden gevaarlijk zijn voor de toekomst van Nederland.
   Ze willen zien dat Nederland over 20 jaar een bevolking heeft die voor meer dan de helft uit moslims bestaat (hetgeen gebeurt als de huidige trend zich voortzet). Daarom willen ze huidige immigratiebeleid, kinderbijslag, onderwijsbeleid, “godsdienstbeleid” graag handhaven…
   Van een Nederlandse politicus mag je verwachten dat hij/zij onvoorwaardelijk kiest voor Nederland ongeacht het land van herkomst. Door de dubbele nationaliteit kun je hieraan twijfelen en kan er zelfs sprake van belangenverstrengeling. Maar juist gaat het hier weer over de enorme belangen van Turkije en Marokko die achter deze nationalisten staan! Een Nederlander moet gewoon het Nederlandse volk vertegenwoordigen, niet een buitenlander.
  Ze vinden het wel erg leuk om opschudding en rellen te veroorzaken door in demonstraties nu even alleen antisemitische kreten te slaken, over een paar jaar krijgen we nog meer. Het belangrijkste kenmerk is absolute solidariteit tegenover de Nederlanders. Bij het minste of geringste is de hele groep bij elkaar -de combinatie mobieltje en scooter is zeer efficiënt- en staat als één blok tegenover Nederlanders.

  Met Vriendelijke Groeten
  Victor Leman

  Like

 5. G.Deckzeijl // 13/06/2014 om 14:02 //

  In die laatste zin ligt de ultieme oplossing van dat probleem besloten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: