EU blaast Brezjnev-doctrine nieuw leven in

brezhnev_0Europese Commissie dreigt onderhandelingen over stroomvoorziening met Zwitserland stop te zetten.

Nadat verschillende prominente vertegenwoordigers van het EU-establishment in de aanloop naar het Zwitserse referendum de kiezers ‘waarschuwden’ voor ‘ongewenst stemgedrag’ zet de EU haar chantagepolitiek tegenover het land onverminderd verder. Zopas raakte immers bekend dat de Europese Commissie de onderhandelingen over grensoverschrijdende stroomvoorziening met Zwitserland voor onbepaalde tijd dreigt stop te zetten.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: