“Islamitische partij PvdE fraudeert”

KnipselOud-fractievertegenwoordiger Muhammet Yilmaz van de islamitische Partij van de Eenheid in Den Haag doet aangifte tegen zijn eigen lijsttrekker Khoulani. Hij beschuldigt Khoulani van fraude. Ook zou Yilmaz indirect bedreigd zijn door de lijsttrekker, laat Yilmaz aan migrantenzender Demet TV weten.

Muhammet Yilmaz, tevens imam is een van de oprichters van de Partij van de Eenheid. Hij zou zonder zijn medeweten uit het bestuur van de partij zijn gezet. De afgelopen tijd is een grimmige sfeer ontstaan tussen hem en de PvdE-lijsttrekker Khoulani. Zo ernstig zelfs dat de situatie ‘onhoudbaar’ is  geworden aldus Yilmaz. ‘Ik kon het niet meer aan en had me ziek gemeld’ staat te lezen in de aangifte van Yilmaz. Na zijn ziekmelding zou Khoulani de ‘ontslagprocedure’ hebben ingezet om hem daarna ook te verwijderen als secretaris van de partij.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.

1 Comment on “Islamitische partij PvdE fraudeert”

  1. G.Deckzeijl // 18/02/2014 om 02:17 //

    Prima ontwikkeling! Ik zal er een sadistisch genoegen aan beleven als het hele zooitje in mekaar dondert.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: