Holy Fub (dat staat er om het beleefd te houden)

Ik had laatst iets getweet, dat doe ik soms (iets van 6000 maal in de laatste twee jaar) en dat werd wel éénmaal geretweet. Door Bernadette de Wit, naar wie ik hier laatst al verwees ivm. der stukken over Tariq Ramadan. Een gewaardeerd schrijfster wat mij betreft, die nog op de Gezonde Roker van Theo van Gogh schreef. Wat ik niet gezien had, was dat ook iemand mijn tweet beantwoord had. En ik vind dat antwoord eigenlijk wel beangstigend:

e

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Holy Fub (dat staat er om het beleefd te houden)

  1. tja kom die volksverrader ook wel eens tegen op mijn tijdlijn, is nou juist het soort “mens” waarvoor je moet oppassen, zo laf als de redactie van p&w en met een herseninhoud die in zeer ernstige staat van verbinding verkeerd. Levensgevaarlijk wanneer de kortsluiting overschiet van zijn mond naar zijn handen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: