Straat voor straat, wijk voor wijk

En er komen weer wat nieuwe moskeeën bij

Bouw moskee Selwerd gaat door

B82729220Z.1_20140219215458_000+GFHDHC75.2GRONINGEN – De bouw van een nieuwe moskee in park Selwerd gaat definitief door. Een meerderheid van de raad besloot woensdag geen blokkade op te werpen.

De raad toonde zich daarmee niet gevoelig voor een oproep van de wijkraad Paddepoel. De wijkraad stelt dat de bouwplannen voor de moskee te ambitieus zijn voor het park. Het zou ten koste gaan van ecologische waarden van het groene gebied. Bron

Lees ik daar nou dat groene mensjes het ook niet meer zo leuk vinden en de ecologie er bij betrekken? Ze zullen toch niet ontdekt hebben dat overal waar de islam het voor het zeggen heeft het landschap verandert in woestenij. Nee dat zal niet.

Hup nog een moskee, maakt het uit joh, bouw het hele land vol kazernes van een vreemde mogendheid.

Nieuwe moskee Enschede futuristisch

Het nieuwe Turks Cultureel Centrum in Enschede wordt modern, futuristisch en anders dan de traditionele bouwstijlen van moskeeën die we gewend zijn.
ENA Architecten

ENA Architecten

ENA Architecten uit Bergen op Zoom won de prijsvraag om het moskee in Enschede te mogen ontwerpen. Het unieke ontwerp heeft daarbij een grote rol gespeeld. ENA zit achter meerdere uitzonderlijke moskeeontwerpen zoals in Culemborg, Leerdam, Bergen op Zoom, Roosendaal en Middelburg. Bron

Futuristisch. Dat is wel leuk gevonden ja. Het enige dat de islam ooit uitgevonden heeft is de tijdmachine, stap erin en je bent instantly terug in de 7e eeuw.

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Straat voor straat, wijk voor wijk

 1. G.Deckzeijl // 03/03/2014 om 04:56 //

  Zag ’t in de linker sidebar, niet te geloven, gewapende HEADBAGS in het Amerkaanse Minnesota: ZUM KOTZEN.
  http://www.barenakedislam.com/2014/03/02/minnesotastan-st-paul-police-cave-to-muslim-demands-will-allow-officers-to-wear-islamic-headbags/
  Advies aan Opstelten & consorten: gebruik dat beetje hersens wat je nog overhebt en begin er hier niet aan.

  Like

 2. In het leger ook al. De VS gaan met een heel veel lager percentage moslims dan europa helemaal islamistic. Niet zo gek met die Obama en al die MB infiltranten. Ze herhalen het project gewoon iets sneller en simpeler dan in europa. Ze beginnen gewoon bij de top dit keer.

  Like

 3. MOSKEE EN JIHAD

  Moskee als de belangrijkste basis voor de Jihad reist overal de grond uit..In de moskeeën opgevoed en getrainde nieuwe generaties die een plekje willen veroveren, nemen deel aan de islamitische jihad!

  Volgens Islam, een moskee zonder jihadistische doel, is niet denkbaar!
  De geplande bouw van 674 nieuwe moskeëen zullen de kern gaan vormen van de totstandkoming van een nieuwe, parallelle Islamitische maatschappij in Nederland.

  Bij de geplande bouw van een enorme moskee in Amsterdam zou een soort nieuwe kernreactor worden tegen de Nederlanders die niet willen bekeren tot de islam. 

  Als we naar de ontwerp kijken, zie we dat de minaretten op de raketten lijken!.
  De koepel van de westermoskee van Job Cohen lijkt echt op een kernreactor.

  Jihad roept nu uiteindelijk schrikbeelden op van islamitische geweld. Er bestaan verschillende vormen en fases van Jihad, moskeebouw is een belangrijke stap voor de jihad, dit is afbakening, waarin opvoeding en training beoefend kan worden. Verschillende middelen van Jihad zonder moskee niet kunnen getest worden.
  De namen van nieuw gebouwde moskeeën zijn ook niet bepaald in harmonie met de zogenaamd geruststellende ‘islam is vrede’ slogan. Veel moskeeën krijgen de namen van Islamitische krijgsheren, zoals Fatih Sultan Mehmet, veroveraar van Constantinopel. Dat vormt onmiskenbaar een onderdeel van hun agenda…De moslims willen niet alleen hun aanwezigheid kenbaar maken, maar deze ook versterken en uitbreiden. 

  Soldaten van Allah en kazernes voor de Jihad!

  Hoe meer moskeen in Nederland, hoe meer islamitische jihad strijders die klaarstaan om
  terreuracties te plegen. En zij tobben over kinderen en jeugdigen die van diverse kanten (op islamitische scholen, in hun moskee, via andere extremistische organisaties) worden blootgesteld aan de propaganda van de islamitische krijgsheren.

  Daarnaast lachen de moslims de autoriteiten gewoon uit door bijvoorbeeld bouwvoorschriften aan hun laars te lappen. Bij een moskee in Utrecht werden 41 meter hoge minaretten gebouwd, terwijl 24 meter was toegestaan. Ook de koepel was 4 meter hoger dan de bouwvergunning.

  Liberale jihad bestaat niet, liberale moskee is ondenkbaar!

  De bouw van mega moskeeën, gefinancierd door de machthebbers van allerlei externe mogendheden die het woord democratie nog moeten uitvinden, moet onmiddellijk stoppen. Gesponsord vanuit Saoedie-Arabië, Iran, Marokko, Turkije, Pakistan, gelobbyd door infiltranten (bv de Milli Gorus, Diyanet, Güllen beweging), gaat het hier niet alleen om een religieuze zaak. De islam is op de eerste plaats een politieke ideologie, die in de hele wereld verderf zaait. De islam is een anti-democratisch en anti-westers denksysteem dat langs democratische weg onze samenleving tracht binnen te sluipen, om het van binnen uit te hollen en te vernietigen, om uiteindelijk de boel over te nemen. Dit is echt een duivelse actie van de Moslims. 

  Al-Nusra, Al Qaida, ISIS, Milli Gorus enzovoorts worden door de moslimlanden gesteund, bewapend en betaald…
  De oorlog gaat niet om mensen, maar om geld/macht. salafisten willen meer controle in het midden-oosten…De Moslim landen beginnen significante fondsen naar Turkije en Marokko te sluizen en ontwikkelen instellingen om hun eigen propaganda te verspreiden, inclusief het opzetten van Koranscholen en liefdadige organisaties. Zij halen ook Turken en Marokkanen voor training naar midden-oosten, om zo een nieuwe generatie radicale predikers te scheppen die geschoold waren in een rigide interpretatie van de islam. Dezen worden officieel als imams bekrachtigd in Turkije en Marokko en vervolgens door herkomstlanden naar Europa en Azië gestuurd om de islam te verspreiden.
  Stop massaal met het betalen van roofbelastingen tbv het Islamisme en het overnemen van het land door de Brusselse bureaucraten en de jihadisten.

  Gesubsidieerde mensen worden nog agressiever, en denken dat het vanzelfsprekend is dat ze gepamperd worden. Hun leven wordt leeg en zinloos, daardoor vallen ze ten prooi aan gevaarlijke ideologieën.

  Maar bovenal: er komen er steeds meer van, want volgens de wetten van de natuur betekent meer te gemakkelijk toegankelijk voedsel, meer nakomelingen. Dus nog meer Moslims in Nederland…Nergens gaat zoveel subsidie heen als naar de zogenaamde Moslimgemeenschappen en zie wat het resultaat is verloedering, criminaliteit en dit is in een sneller dan snel tempo toegenomen nadat Jihadisten de intrek in deze wijken namen.

  De explosieve groei van het aantal mensen in het gesubsidieerde gebieden (en dichterbij huis, de gesubsidieerde gelukszoekers) is hiervoor tekenend. En iedereen weet hoe goed het ze gaat. En wat voor problemen het voor de subsidieverstrekkers oplevert.
  Het wordt tijd dat er eens een paar miljoen tegenaan gegooid gaat worden om bekeerlingen te deprogrammeren en uit de stront te halen. zwakkelingen moet worden uitgelegd dat de islam is bedoeld om domme mensen voor de gek te houden en tot slaaf te maken.
  De verspreiding van het Jihadisme in Nederland is al decennia aan de gang…Deze strijd heeft alles te maken met de olierijkdom van Saoedi-Arabië, de bakermat van deze stroming. Olie dollars worden gebruikt vaak voor de bouw van moskeeën en het opzetten van een koloniale religieuze infrastructuur in Nederland.
  Saoedi-Arabië speelt een actieve rol in de islamitische groei, via de oprichting van zendingsorganisaties en heeft bekeerlingen nodig in het gastland en gelijktijdig heeft Nederlandse overheid zich opgemaakt om te buigen en te knipmessen voor chanterende oliesjeiks.
  Moskee bouwers, jihadisten beweren dat het huidige moskeen het aantal bezoekers niet kan huisvesten en eisen nog grotere moskeen.

  Oude garde prominenten vinden islamitische activiteiten in Nederland geen enkele probleem, dus de bouw van haatketen zal gewoon doorgaan, net als de import van miljoenen kanslozen. 

  Het feest is nu afgelopen. Dit zijn net de vraagstukken die via referenda zouden moeten opgelost worden. 

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: