Marokko en Marokkanen saboteren onze samenleving

Marokkaanse buurtvader geeft ‘derde dader’ Deurne niet bij politie aan

BkzVeQNIYAA5Bkh

Dan zijn ze dus allemaal schuldig en die sprookjes dat er ook goeie zijn kunnen voor de zoveelste maal de prullenbak in. Die kolonist, die islamitische bezetter moet in gijzeling genomen worden net zo lang tot ie spreekt. En als de hele gemeenschap het blijkbaar weet, dan moet die hele gemeenschap in gijzeling genomen worden.

Marokkaanse ‘ buurtvader’ van de Eindhovense wijk Gestel, Abdellah Oualkaid gaat de ‘derde dader’ van de roofoverval op de juwelier in Deurne niet aangeven bij de politie. Oualkaid kent de man uit de buurt waar zij beide wonen. Hij heeft naar eigen zeggen een goed beeld over de identiteit van de dader, maar houdt een slag om de arm.
Volgens de buurtvader gaat het erom dat de jongen wordt geholpen. Oualkaid op Omroep Brabant: ‘De daad is niet goed te keuren maar deze jongen is nog steeds een mens. Hij is met twee maten op pad gegaan en heeft nu twee maten minder. Hij gaat door een hel, dat kan niet anders. Ik gun de derde dader rust’.
Oualkaid roept de rover wel op zichzelf te melden, want de rust moet terugkomen in de wijk: ‘Marokkanen vertrouwen Nederlanders niet meer op straat. Iedereen is bang dat ze met een journalist aan het praten zijn’. Volgens de zuster van een van de omgekomen daders weet de hele Marokkaanse gemeenschap wie de dader is. De derde verdachte zou vanwege zijn flinke strafblad doodsbang zijn om gearresteerd te worden.

In zijn geheel overgenomen van Nieuw Religieus Peil >>

Marokkanen boos om fraudeverzoek

Ongelovige honden mag je beliegen, bedriegen, bestelen, overvallen en ook fraude past prima in dat rijtje.

amsterdam – Een Amsterdamse belangenclub voor Marokkanen probeert een onderzoek van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) naar uitkeringsfraude te dwarsbomen.

De SVB vraagt Marokkaanse 65-plussers met een Aanvullende Inkomstenvoorziening Ouderen (AIO) om hun Marokkaanse identiteitsnummer, om zo te controleren of ze niet in Marokko nog spaargeld, huizen of grond hebben. Maar de belangenclub roept de Marokkaanse gemeenschap op om die gegevens achter te houden.

Via Telegraaf >>

 

canvasMarokko roept Nederland op verdragen te respecteren

De Dar el Harb moet en zal met alle middelen en op alle mogelijke manieren financieel leeg getrokken worden.

Marokko heeft tijdens een bijeenkomst in Den Haag de autoriteiten van Nederland opgeroepen om verdragen inzake kinderbijslagen intact te laten.
De Marokkaanse autoriteiten zijn niet te spreken over de Nederlandse plannen om kinderbijslagen voor Nederlandse Marokkanen die nu woonachtig zijn in Marokko te verlagen. Volgens vertegenwoordigers zijn dit verworven rechten van Marokkaanse expats en die dienen gerespecteerd te worden. Een Marokkaanse delegatie onder leiding van secretaris-generaal van het ministerie van Beroep Mimoun Bentaleb was vorige afgelopen week in Den Haag om de kwestie te bespreken.

Amsterdamse delegatie op werkbezoek in Marokko

Maar gelukkig stuurt Tetouan aan de Amstel een delegatie om het allemaal op te lossen:

Van 9 april tot en met 12 april brengt een kleine Amsterdamse delegatie onder leiding van locoburgemeester Freek Ossel een bezoek aan de steden Casablanca, Rabat, Tanger en de provincie Larache in Marokko.

Het werkbezoek is gericht op de uitbreiding van de  samenwerking op havenactiviteiten, watermanagement, afvalinzameling en mensenrechten. Ook worden eerdere samenwerkingsprojecten op het gebied van kunst, cultuur en educatie bezocht.   De delegatie bestaat uit vertegenwoordigers van stadsdeel Nieuw West (Ahmed Baadoud, voorzitter bestuurscommissie Nieuw-West), Waternet en Havenbedrijf Amsterdam.

Zij ontmoeten onder meer de burgemeesters van Casablanca en Tanger en de gouverneur van de provincie Larache. Tijdens deze bezoeken wordt de samenwerking van de afgelopen jaren geëvalueerd en wordt er gekeken naar de toekomstige projecten. Hierin zal de economische relatie van groter belang worden onder andere op het gebied van de havenactiviteiten.

Via NieuwsMarokko.nl >>

Samenwerking? Samenwerking? We zijn godverdomme nog geen onderdeel van het kalifaat. De grenzen dicht en alle verdragen opzeggen! De marine voor de Marokkaanse kust laten patrouilleren en op Michiel de Ruyteriaanse wijze de barbaren onder de knoet houden.

Lees ook:

Alle uitkeringen naar Marokko, en snel een beetje.

logoDemonstratie in Eindhoven om derde overvaller Deurne te pakken

De actiegroep Identitair Verzet wil zondag demonstreren in de Eindhovense wijk Gestel om buurtbewoners over te halen de derde overvaller aan te geven van de juweliersoverval in Deurne.

De groep zegt met zo’n vijftig man te willen protesteren. Het is een reactie op de Marokkaanse buurtvader uit Gestel die maandag liet weten dat de identiteit van de derde overvaller bekend is in de Marokkaanse gemeenschap.

Volgens de buurtvader wordt er vanuit die gemeenschap druk op hem uitgeoefend om zich aan te geven.

Via RTL >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
https://amalek.news/Amalek.news

1 Trackback / Pingback

  1. ‘Hoezo, huis in Marokko opgeven?’ | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: