‘Terugkerende Jihadisten zijn groot gevaar’

Door Ibrahim Wijbenga.

Let wel; Ibrahim is zelf ook een mohammedaan die zich bij een ‘christelijke’ partij heeft binnengewerkt.

3c33614e1a036d1c36eeff28412277caNa de ontmanteling van de Hofstadgroep leek het gevaar van islamitische radicalisering onder controle te zijn. Maar met meer dan honderd strijders die naar Syrië zijn vertrokken, is het terecht dat radicalisering de volledige aandacht van de overheid heeft, schrijft Ibrahim Wijbenga.

media_xl_2200380In Nederland zijn vijfduizend professionals, onder wie docenten en agenten, getraind in het herkennen van jihadstrijders. Amsterdam, Den Haag en Almere zijn genoemd als ‘jihadsteden’ waar deze strijders intensief worden gevolgd. Er zijn volgens het ministerie van Veiligheid en Justitie nog meer jihadsteden, maar welke dat zijn, wordt niet bekendgemaakt.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.

7 Comments on ‘Terugkerende Jihadisten zijn groot gevaar’

 1. G.Deckzeijl // 12/04/2014 om 11:14 //

  Wijbenga heeft zich niet alleen bij het cda(christenen dienen allah)* binnen gewerkt, hij is goed op de hoogte van de doelstellingen van HET PROJECT.
  http://tinyurl.com/lfjcd93
  *> tinyurl.com/qzpde7y

  Like

 2. G.Deckzeijl // 12/04/2014 om 11:22 //

  Meneer W. is jongerenwerker in Amsterdam en ook nog eens gemeenteraadslid te Eindhoven.
  http://www.frits.nl/3736

  Like

 3. JIHADISTEN IN IRAK.
  “…ISIS lijkt niet te stoppen. De soennitische extremistische groepering die uit al-Qaïda is voortgekomen heeft de Iraakse miljoenenstad Mosul ingenomen…”
  “Soennitische strijders, jihadisten van de terreurgroep ISIL, zijn woensdag de Iraakse stad Baiji binnengetrokken. Volgens ooggetuigen is er weinig weerstand geboden en staan het politiebureau en het gerechtsgebouw in brand….”
  Nederlandse jihadisten en Belgische jihadisten vechten mee…De Nederlandse en Belgische jihadisten in Irak hebben nauwe banden met ISIS terroristen aldaar en vechten samen aan het front.
  De grote bendes van de hier geboren Turken Marokkanen vormen een grote gevaar …
  Tot 5 000 Europese jihadisten. De Europese jihadisten hebben ook plannen om naast Syrië en Irak landen zoals Nederland en Belgie te destabiliseren en in chaos onder te dompelen.
  Nu de Westerse beschaving een bedreiging te wachten staat vergelijkbaar met de barbaren-invasies die het Romeinse rijk vernietigden, deze migraties zijn wel vergelijkbaar met die van de voorouders van deze Turken en Arabieren.
  Nu worden wij bedreigd door het wereldwijd verspreide internationale Islamitische immigratie, terrorisme etc.. met zijn oorsprong binnen de islamitische wereld. De Jihad is nu onder ons: Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Londen, Parijs, Berlijn en andere grote steden van EU dreigen onder de grote massa van Moslims hun oorspronkelijke bevolking kwijt te raken.. Op grote schaal wordt er in de Europese landen in de 21e eeuw geronseld onder de kinderbijslag, import huwelijk geboortes jongeren voor de Jihad, de heilige oorlog van de Islam tegen alle religies en de westerse maatschappij. Moslims groeien nu razend snel binnen Nederland. Aller middelen worden ingezet om een meerderheid te krijgen.. Wordt er niet gebruik gemaakt van democratische rechten en democratische middelen om de democratie de nek om te draaien? 
  Het gevaar van die strategie is echter dat deze niet werkt aangezien de islamieten hier die logica niet zullen volgen. Uit de geschiedenislessen leerden wij dat in de jaren van de kruistochten werd gestreden tegen de uitbreiding van de islam naar Europa. Maar zijn ze in die tijd niet echt verhindert, hele kleine Azië (Byzantijnse rijk) viel toch even later weg. Uit onderzoek van de grootstedenjeugd islamieten is gebleken dat moslimjongeren steeds meer antiwesters worden. Blijkbaar geraakt in het Nederland een groeiend aantal jonge moslims geïnspireerd door de politieke islam en nationalisme van herkomstlanden. 

  Kennelijk oefenen extreme ideologieën van islamitische ouders onweerstaanbare aantrekkingskrachten uit speciaal op hun jongeren. Eén ding is zeker: het schoolwerk heeft er onder te leiden. Hoe komt het dat jongeren zo bevattelijk zijn voor extreem gedachtegoed en hoe kun je dat als ouders voorkomen? 
  Moslims bereikten Balkan landen wel, Bosnië, Albanië, kosovo etc, zijn wel geïslamiseerd.

  Zijn wij daardoor op weg naar anarchie, wetteloosheid en begint op die manier de ondergang van onze democratische westerse wereld en wacht daar de Meerderheid op? 
  De meerderheid van de jeugd in de grote steden noemt zich moslim, niet meer Nederlanders.

  Het blijft opvallend dat Turken en Marokkanen omwille van een behoud van een pre moderne gedragspatroon assimilatie afwijzen. Zij wijken hiermee af van het klassieke migratiepatroon, waarin velen van de eerste generatie emigranten en zeker de meerderheid van de tweede en derde generatie door gemengde huwelijken kiezen voor een nieuwe vaderland. De emancipatie van nieuwe generaties Marokkanen en Turken zal dan ook langer duren en pijnlijker zijn. Veel jongeren die in Nederland carrière willen maken, zullen zich gedwongen voelen te breken met de islam van hun ouders en daarmee met een sociale omgeving.

  Toch jammer dat we in Nederland alleen de keuze hebben tussen politici die de islamisering helemaal niet als probleem zien en politici die nationalistische Turken en Marokkanen als het succes van hun integratie zien!. Voeg daar de betreurenswaardige geschiedenis van de islam aan toe, en voilà: daar hebben we een mogelijke verklaring voor het gedrag van de fanatieke moslims. En al te gretig wordt deze islamvariant in de media opgepikt.
  Nationalisten willen de machtsverhoudingen binnen de eigen natie het liefst onwrikbaar vastleggen. Men beseft nog niet dat beiden gevaarlijk zijn voor de toekomst van Nederland.
  Ze willen zien dat Nederland over 20 jaar een bevolking heeft die voor meer dan de helft uit moslims bestaat (hetgeen gebeurt als de huidige trend zich voortzet). Daarom willen ze huidige immigratiebeleid, kinderbijslag, onderwijsbeleid, “godsdienstbeleid” graag handhaven…
  Van een Nederlandse politicus mag je verwachten dat hij/zij onvoorwaardelijk kiest voor Nederland ongeacht het land van herkomst. Door de dubbele nationaliteit kun je hieraan twijfelen en kan er zelfs sprake van belangenverstrengeling. Maar juist gaat het hier weer over de enorme belangen van Turkije en Marokko die achter deze nationalisten staan! Een Nederlander moet gewoon het Nederlandse volk vertegenwoordigen, niet een buitenlander.

  Ze vinden het wel erg leuk om opschudding en rellen te veroorzaken door in demonstraties nu even alleen antisemitische kreten te slaken, over een paar jaar krijgen we nog meer. Het belangrijkste kenmerk is absolute solidariteit tegenover de Nederlanders. Bij het minste of geringste is de hele groep bij elkaar -de combinatie mobieltje en scooter is zeer efficiënt- en staat als één blok tegenover Nederlanders.

  Met Vriendelijke Groeten
  Victor Leman

  Like

 4. Had je misschien een linkje naar dat stuk van Ibrahim Wijbenga. Ik had overigens eens een afspraak met hem, hier in Amsterdam-West toen er weer eens rellen waren met kansenjongeren, maar meneer verkoos niet op te komen dagen.

  Like

 5. Republikein // 11/06/2014 om 22:08 //

  Helemaal waar.
  Er zijn nog veel slapers onder ons, of moet ik zeggen ééncelligen?
  Deze gevaarlijke pathologische leugenaar bv.
  Eerst emmer naast de bank zetten, dan lezen.
  http://www.jokekaviaar.nl/index.html

  Like

 6. AL-QAIDA, ISIS, AL-NUSRA, HAMAS, MOSLIM BROEDERS, MILLI GORUS verbonden imams hebben moslimjongeren in Nederland aangespoord jong te trouwen. Volgens hen is voor meisjes de ideale leeftijd 12 tot 18 jaar.

  Door de NL regeringen betaalde imams beschouwen Nederlandse vrouwen als hun eigendom. Die vrouwen hebben juridisch de status van oorlogsbuit en worden als zodanig behandeld. De hele wereld en alles dat zich daarop bevindt is immers door Allah alleen gecreëerd voor zijn gehoorzame volgelingen, de moslims.

  Profeet Mohammed consumeerde zijn kindvrouw Aïsja toen ze 9 jaar oud was en hijzelf al boven de 57, als voorbeeld voor zijn volgelingen die jihad machine tot stand moesten houden!! in landen o.a. katar, Marokko, Jemen en Saudi-Arabië, Pakistan, Afghanistan enz, trouwen moslimmannen in navolging van Mohammed nog steeds met meisjes onder de 10 jaar. Volgens Timmermans, zijn deze landen de beste vrienden van Nederland!

  Gedwongen huwelijken en creatie van een grote jihadistische volk in Nederland gaat gewoon door. Meer dan 90% van de moslims zijn uitgehuwelijkt, geboren puber meisjes zijn makkelijke prooien voor jihadisten, denk maar eens aan de lover boys, het meisjes zijn helemaal onder invloed en kan zelf niet meer nadenken.

  Hoge uitkeringen aan haat zaaiende imams, de subsidiestromen naar moslim clubjes, zelfs in Marokko wonende moslims veroorzaken een bredere jihadistische voedingsbodem, een grote gevaar voor Nederland. Voedingsbodem voor jihad wordt dus praktisch door de Nederlandse overheid gerealiseerd met behoud NL paspoorten, toeslagen, oneindige uitkeringen, kinderbijslagen, zelfs export uitkeringen naar marokko en Turkije.. etc etc etc. Corrupte politiek financiert islamitische heilige oorlog tegen Nederland. Dit is een heilige staatsdoctrine van Nederland geworden. Met deze regering zijn de IS gangers dadelijk ook nog slachtoffer en krijgen ze nog meer geld en zorg toe.

  Richting Nederland nog meer moslimmigratie en de opkomst van de islam wordt ook door de Rutte kabinet gesteund. Met als gevolg: 100 000 den nieuwe importbruiden, die kinderen niet kunnen opvoeden en per direct aan de jihadisten achterlaten. De aankomende jaren komen er dus massaal nieuwe jihadisten bij.

  Like

 7. G.Deckzeijl // 10/09/2014 om 18:36 //

  Weg ermee, terug naar de zandbak.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: