Hij liegt als een islamiet

img5023bf27cd494Dat is een uitdrukking die dichter bij de waarheid komt dan; Hij liegt dat het gedrukt staat. Er staan tenslotte ook nog wel eens ware dingen afgedrukt.

Taqiyya, taqiyya, taqiyya

De islam is een leugen, de koran gif en mohammed een crimineel. En dat is geen leugen. Vanmorgen kwam Hans Jansen met een stuk over taqiyya op GeenStijl over het Taqiyya-Proces tegen Tim Burton:

Taqiyya is een technische term uit het islamitisch recht. Voordat het een technische term was, betekende het ‘vrees’. Wanneer een moslim vreest dat de islam geschaad zal worden, heeft hij volgens de sharia het recht om zuinig te zijn met de waarheid. Zulke zuinigheid heet taqiyya. Onder de sharia-juristen is het een punt van discussie of een moslim in zo’n geval liegen moet of dat hij alleen maar liegen mag. Ook is er aandacht voor de vraag hoe ver hij kan gaan. Hoort taqiyya altijd het belang van de islam in het algemeen te dienen, of mogelijk ook dat van individuele moslims. Het is het mooiste als er formeel niet gelogen wordt. Een voorbeeld van taqiyya zonder liegen is het wensen van een goede kerst. Koran 112:3 leert dat God niet geboren of verwekt is. Als dat waar is, is Kerstmis, de viering van de geboorte van Gods zoon, naar islamitische normen een godslastering. In plaats van ‘goede kerst’ te wensen, kan een moslim daarom maar beter zeggen: ‘ik wens u het allerbeste’. Dat wil zeggen: ‘ik hoop dat u moslim wordt’.

Verder op GS >>

Jansen was de getuige-deskundige tijdens dat proces. Hieronder staat het filmpje dat ze gelijk na het proces maakten. Zijn advocaat(?) zegt: We have now the concept of taqiyya, lying in name of islam, embedded in British courts, recognised.  Juist, er is een precedent geschapen waar op verder gegaan kan, dat is de grote winst van dit proces.

En hier het stuk dat Tim Burton (twitter @Catstrangler101 ) vorige maand schreef naar aanleiding van dit proces.

We are saying, specifically, that Muslims routinely use taqiyya to protect and advance Islam / Muslims within a non-Muslim country or environment. It really is that simple, Mr Mughal. And no amount of taqiyya can hide that simplicity from non-Muslims when it is exposed to the full light of day, as in a public trial.

KnipselJansen besluit zijn stuk met:

De weigering een geloofsgenoot, ook al is hij medeplichtig aan roof of zeeroverij, te bestrijden of bij de politie aan te geven, valt ook onder taqiyya, want effectief optreden zou een individuele moslim, en dus mogelijk de islam, kunnen schaden. Dat moet voorkomen worden. Want ‘islam is vrede’, en vrede is goed.

En zo zijn we van Engeland weer terug in Deurne. Bij de Eindhovense buurtvader. Nausica Marbe zei het mooi in de Telegraaf:

Wat een uitspraak van een buurtvader al niet kan blootleggen: een mentaliteit die misdaad eerder stimuleert dan bestrijdt. Misschien moeten we de term ’buurtvader’ een nieuwe betekenis toekennen: degene die een allochtone buurt beschermt tegen de rest van de samenleving. Tegen politie en justitie, tegen normen en waarden die niet clangebonden zijn.

Door te liegen onder andere, taqiyya. De rest van haar stuk zit helaas achter een Telegraaf betaalmuur, maar deze opening geeft perfect het islamitische gedachtengoed en het daar uit voortvloeiende gedrag weer. De islam tegen de rest; gij zult geen ongelovigen tot uw vrienden nemen en zij zullen u de jiziya betalen. Dat en niet anders. En hoe meer mohammedanen we toelaten hoe verder dit gedrag zal toenemen. Ook Joost Niemöller beschrijft het gelieg en gedraai:

Buurtvader Gestel: ‘Ik ga derde overvaller Goldies Deurne niet aangeven’

Dat is inderdaad wat Oualkaid zegt. Maar hij zegt ook iets belangrijks niet, en dat doet hij niet omdat hem de vraag niet direct gesteld wordt. Namelijk: Weet u wie die derde dader bij Goldies is? Het wordt wel gesuggereerd door de presentatrice, en op dat moment reageert Oualkaid niet. Daarmee maakt hij zichzelf verdacht. Wie kennis draagt over een zo ernstig misdrijf als deze overval is verplicht aangifte te doen. Zo’n aangifte zou eventueel ook anoniem kunnen gebeuren.

Verder bij Ome Joost >>

Mijn collega en baas bij De Vrije Chroniqueurs, rommel, en makker in het kwaad in het algemeen, dat ook, zei het zo:

En dat noemt zich buurtvader. Ja, van de islamitische kerkbuurt. Zak toch lekker in je islamitische criminele vriendjesstront. Ik weet zeker als de derde dader een autochtone kaaskop was geweest die een Marokkaanse middenstander had overvallen Abdellah Kwalquatsch al verleden week met zijn goed beeld van de overvaller bij de politie aan tafel was geschoven om met veel tranen en woede een boekje over de dader open te doen. Met in zijn kielzog een meute boze Marokkanen die ook aangifte willen doen.

Mij zou het niet verbazen als er dan ook nog een stel autochtone mafkezen mee zou lopen met t-shirts dat we allemaal Marokkanen zijn of zoiets, of overvaller. De Halsema’s van dit land zijn een stuk gevaarlijker dan de mohammedanen. Die hadden we makkelijk de toegang kunnen weigeren met een beetje goede wil. Maar deze lieden zetten de deur open, wagenwijd.

De onmetelijke domheid of moet ik zeggen onwetendheid, die Halsema en Pechtold ten toon spreiden in het linkje dat Jansen geeft. Het is eng, het is op de grens waar domheid overgaat in kwaadaardigheid. Beiden weten overduidelijk niks van de islam ondanks dat ze het wel constant lopen te verdedigen. Ze zijn niet bekend met de begrippen taqiyya, jiziya, jihad, dhimmie, hijra en ga zo maar door. Ze weten het gewoonweg niet. En dan de boodschapper verwijten dat ie simpelweg uitlegt waar het voor staat omdat de betekenis ze niet aanstaat. Die simpelen van geest moeten niet de boodschapper aanvallen, maar de ideologie die die dogma’s verspreidt.

Pechtold: Een moslim voor de rechtbank weet je eigenlijk niet of die meineed pleegt. Een moslim die jou zegt ja, kan net zo goed nee bedoelen. Is dit niet eigenlijk nog veel erger, deze insinuatie, dan gewoon zeggen, we willen ze hier niet? Is het niet veel erger om te suggereren dat je eigenlijk nooit zeker weet of ze de waarheid wel vertellen en of ze hier niet eigenlijk met valse bedoelingen zitten wat is dat voor afschuwelijk iets wat u hier aan beschuldiging neerlegt?

Pechtold kan er blijkbaar met zijn hoofd niet bij dat er zo iets zou bestaan. En ik moet toegeven dat dat inderdaad moeilijk is. Het is barbaars, onbeschaafd en onmenselijk. En dat zijn wij niet gewend. Tot mij drong het ook niet door ondanks een gedeeltelijke studie antropologie en nota bene wat bijvakken ‘vergelijkende godsdienstwetenschappen’. Jaja, dat heb ik ooit gevolgd. Daar was iedereen lief leuk en aardig en moest je vooral eerst je westerse bril afleggen anders kon je ‘het’ helemaal nooit begrijpen en jouw eigen aanwezigheid was al genoeg om jouw eigen waarneming te vertroebelen. Na twee jaar was ik het wel zat en ben ik weer blikken verf tegen doeken gaan smijten en meer van dat soort subversieve activiteiten. Heel veel zinvoller als het er om gaat tot meer ‘begrip’ te komen.

Pechtold zou natuurlijk wel tot enig inzicht kunnen komen als ie gewoon zo af en toe eens een stukje las over de islam, of in dit geval taqiyya, Halsema heb ik opgegeven. Iets niet wíllen weten is misschien wel de domste van alle menselijke eigenschappen. Ik heb wel vaker de indruk dat TK-leden simpelweg te weinig tijd hebben, of de interesse ontberen, om zich fatsoenlijk in te lezen. En dat geldt natuurlijk al helemaal voor fractievoorzitters die zich op een veelvoud van gebieden willen laten gelden. Toch wil ik Pechtold het volgende stukje van Lucky9 aanbevelen:

Taqiyya of het heilig bedrog, Tawriya het creatief liegen, Kitman of het vertellen van een halve waarheden bij voorbeeld door alleen vredelievende koranverzen te citeren, en Muruna of flexibiliteit. Samengevat : liegen en bedriegen in naam van Allah.

Taqiyya is gedefinieerd als het verbergen van iemands moslim zijn.
De oorsprong komt uit Koran 3:28Laat de gelovigen de ongelovigen niet tot verbondenen nemen met uitsluiting van de gelovigen en wie dat doet behoort in niets tot Allah, tenzij dat gij vrees koester voor hen. En Allah doet U op uw hoede zijn voor Hemzelf en tot Allah is de gang.” Deze “zelfverdediging” (illaa an-tattaqu minhum tuqah) rechtvaardigt bedrog tegenover ongelovigen. Dit bedrog heet Tawriya en is gedefinieerd als creatief liegen.

Via Nageltjes >>

En als die lieve Alexander dat dan uit heeft, dan zou die misschien taqiyya voor gevorderden kunnen gaan lezen; taqiyya over taqiyya:

I was recently involved in an interesting exercise—examining taqiyya about taqiyya—and believe readers might profit from the same exercise, as it exposes all the subtle apologetics made in defense of the Islamic doctrine, which permits Muslims to lie to non-Muslims, or “infidels.”Context: Khurrum Awan, a lawyer, is suing Ezra Levant, a Canadian media personality and author, for defamation and $100,000.  Back in 2009 and on his own website, Levant had accused Awan of taqiyya in the context of Awan’s and the Canadian Islamic Congress’ earlier attempts to sue Mark Steyn.

Lees verder>>

Let wel; het betreft weer een taqiyya-proces. Deze was niet tegen Tim Burton, maar tegen Ezra Levant. En dit keer was niet Hans Jansen de getuige deskundige maar Raymond Ibrahim.

Taqiyya is niet een niet bestaand sprookje zoals Halsema en Pechtold schijnen te denken. Het is een daadwerkelijk onderdeel van het strijdplan van de islam. Deceit is allowed in war, Mohammed.  Dat ben ik met hem eens, want ik wil ook met alle middelen winnen. Dat u even weet waar u aan toe bent en uit uw roze wolk komt gekropen.

 En als de leugen-kaart niet werkt wordt de zieligheids-kaart getrokken. En daar trappen nog steeds veel te veel mensen in. Omdat wij zo ontzettend gemeen zijn -we hebben nooit om ze gevraagd- dreigen ze te gaan emigreren. Haha, dat dreigement is nou net het enige waar ik wel aan toe wil geven, nee waar ik zelfs graag aan meewerk. Moet ik een enkeltje voor je kopen schat?

Gepubliceerd op De Vrije Chroniqueurs >>

 

 

 

 

Comments zijn gesloten.

6 Comments on Hij liegt als een islamiet

 1. G.Deckzeijl // 13/04/2014 om 11:02 //

  HOOG TIJD VOOR EEN TAQIYYA-knop op deze site..!!!
  https://fubarbaar.wordpress.com/2014/02/16/flashback-het-moslim-broederschap-project/#comments
  (zie alle links die naar taqiyya verwijzen + één link naar TAYSIR)

  Like

 2. Onder islam staat een menuutje; islam en taqiyya.

  Like

 3. arjope // 13/04/2014 om 17:22 //

  Had dit al eens eerder gehoord namelijk in een boek.
  Te weten Allah’s zwaard van Gerhard Konzelmann

  Like

 4. G.Deckzeijl // 13/04/2014 om 17:24 //

  Weet ik, maar de meesten zijn te lui om te kijken.
  Taqiyya-knop in de header als het ware, valt meteen op!!!
  Trouwens, boven het artikel tik je taqiyya goed, in je comment
  hierboven ontbreekt 1 Griekse Y.

  Like

 5. aangepast. moet dat menu zo ook even aanpassen.

  Like

 6. Ja, waar ga ik die knop plaatsen dat is een beetje de vraag. Ik heb laatst al de ‘start’ knop weggegooid om wat ruimte te maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: