Het Eindeloze Geld Weggeven, 300 miljoen gratis geld voor Tunesië

kameelDe 11 miljard van Oekraïne is nog niet overgemaakt, of ook Tunesië krijgt geld van de EU. Ieder die corrupt bezig is, krijgt kennelijk geld. 300 miljoen, hup verdwenen in weggeefgeld voor Tunesië. En door het Europarlement aangenomen met 90% voor-stemmen!! Gelukkig is er altijd eindeloos gratis geld voor politici, dat kan nooit op. Turkije heeft ook plenty omkoop-miljarden gekregen, maar die gaat nu wijselijk wel zijn eigen weg. Vandaag ook in het nieuws de 2 miljard euro aan EU-subsidies die verdween in Spaanse bedrijven en vakbonden.  Een half miljoen euro landbouwsubsidie voor een paar digitale koeien in een computerspel? Geen probleem! En zo gaat dat maar door, de burger betaalt en betaalt en betaalt.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Het Eindeloze Geld Weggeven, 300 miljoen gratis geld voor Tunesië

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: