Still enraged about the overthrow of Mohamed Morsi, Barack Hussein Obama, Turkey, Qatar, & the Muslim Brotherhood are backing new jihadist army to violently destroy Egypt’s Government

ErdoganObamaCannes2011-vi-300x278The struggle for Egypt is on the verge of a major escalation as the key sponsors of the al Qaeda-linked jihadist cause in Syria are now committed to a similar campaign against Egypt. Attempts to create a “Free Egytian Army” in Libya have been identified, with the participation of the Muslim Brotherhood and al-Qaeda and under Qatari-Turkish-Iranian patronage, in addition to plans to target vital installations, including Cairo International Airport, the storming of prisons to free Muslim Brotherhood detainees, and spreading chaos to sabotage the presidential elections.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: