De tiefus met wordpress

Ben vier maanden geleden overgestapt. Probleem na probleem. Nu kan ik weer mijn eigen posts niet lezen. Alles is in ene op telefoon-formaat. Ik heb geen telefoon en ook geen tablet. Ik zal wel weer een verkeerde toets aangeraakt hebben, maar ook de uitleg kan ik niet lezen. Alle andere websites doen gewoon normaal. Ik heb geen zin om me maandelijks in dit soort gezeik te moeten verdiepen. Ik heb noch de tijd noch het geduld ervoor en het irriteert me (ook in mijn dagelijks leven). Dat is het niet waard wat mij betreft. Ik ben me er prima bewust van dat er vele websites gemaakt worden met WordPress die prima werken en hartstikke mooi zijn. Tenzij morgen bij de reset-knop de bende weer normaal doet, zie er geen reden toe want al geprobeerd, ben ik er ff klaar mee.

Hier >>>>>>>

Dit bericht is blind getypt.

Comments zijn gesloten.

21 Comments on De tiefus met wordpress

 1. G.Deckzeijl // 04/05/2014 om 08:05 //

  Tip: waarom neem je geen contact op met bloggers die wel goed uit de voeten kunnen met wordpress.??
  Niet meteen in paniek raken, rationeel blijven denken.
  Haal er iemand bij die verstand van zaken heeft en je kan laten zien
  waar het fout gaat.
  Blind getypt? Nou, prima de luxe! Ik kan alles lezen en alles nog foutloos ook: super.
  En dat dat telefoon-formaat: probeer eens ctrl + je muiswieltje.
  (het was maar een idee, maar eea kan ook een andere oorzaak
  hebben met een simpele oplossing.

  Like

 2. siemx // 04/05/2014 om 13:15 //

  Je blog op je eigen website was toch ook prima?

  Like

 3. G.Deckzeijl // 04/05/2014 om 14:10 //

  Heb jij niks in de gaten?

  Like

 4. G.Deckzeijl // 04/05/2014 om 15:32 //

  DE SCHAAMTE VOOBIJ

  (Door: Willemientje)

  De schaamte voorbij, dat zijn ze in Den Haag.
  De afbraak van ons mooie land
  en onze sociale verzorgingsstaat,
  daar zitten de meeste partijen
  niet echt mee in hun maag.

  De schaamte voorbij, die partijen in de Kamer,
  die onder het mom van “dat alles beter moet”
  het Nederlandse volk beroven
  van hun rechten, hun have en hun goed,
  alles in achterkamertjes uitgebroed.

  Like

 5. ja. ik kan niet lezen wat ik nu typ. ik reageer op wat ik in de mail las. en als ik hier niet kan lezen wordt het erg lastig. onmogelijk zeg maar. ik ging naar wordpress om de aangegeven redenen. beter categoriseren en meer lay-out mogelijkheden. so much voor blind typen 😉

  Like

 6. het is niet alleen dit hoor, er is elke keer wel wat. kost me teveel tijd en energie. die ik beter aan andere zaken besteed.

  Like

 7. G.Deckzeijl // 04/05/2014 om 19:43 //

  Comment van 14:10 was NIET voor jou bedoeld..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 8. G.Deckzeijl // 04/05/2014 om 19:44 //

  Tip: heb je al contact opgenomen met Bron?
  Die werkt bijna 24/7 met wordpress.

  Like

 9. en dat is de meest simpele en meest gebruikte versie van wordpress, logisch dat daar geen foutjes inzitten. ik wilde zonodig met slider en extra foefjes. en daar zal het probleem ook wel zitten. al moet ik zeggen dat er van de week ook een mozilla update was en toen was in ene ook mijn lettergrote veranderd.

  Like

 10. G.Deckzeijl // 05/05/2014 om 17:53 //

  Klopt!!!! Mijn toolbar werd ook zonder vragen aangepast.
  Zal zometeen even het terugzet-linkje opzoeken.
  Serieuze tip voor jou: het maakt mij niet uit, die simpele wordpress-versie. Info mag niet verloren gaan.

  Like

 11. allereerst. ikre\ageer op wat ik in mijn mail zie staan. twee, ik typ hier blind. ik gebruik geen hoofdletters, want mat die capstoets gaat dat met mijn blindtypvaardigheid tot ellende leiden. lay-out technisch is wat ik zie zeg maar op 1/5de van de grootte hoe die moet zijn. ik kan dus niks lezen. ook niet teruglezen.

  panikeren doe ik niet. nooit gedaan. das niet wie ik ben. ik scheld wel eens als iets me ff niet bevalt, en dat heb ik gister gedaan. voor mee is daarmee de kous af.

  was ff kroketje omdaarien (lang leve Bouazza , die krijgt wel een hoofdletter) dus ik weet niet meer waar ik was. Ik gooi ook nooit ouud gereedswchap weg. bewaar ik. is soms heel handig. Mijn blogspot account is gewoon up and running en daar kan ik wel lezen wat ik uitkraam.

  als je het niet heel erg vindt ga ik daar verder….

  dan zie ik later wel hoe ik dit oplos. komt tijd komt raad.

  Like

 12. G.Deckzeijl // 06/05/2014 om 22:02 //

  Ik waag nog een poging.
  Hou CTRL ingedrukt en draai tegelijkertijd aan je scrollwieltje op je muis.
  Als dat geen verbetering tot gevolg heeft moet je er maar hulp bij gaan halen. Ik denk zelf dat het simpel is op te lossen.
  Had al op 2 plekken een oproep voor je geplaatst maar tot nu toe lauw loene.
  Vraag: waarom heb je op je andere blog de comment-mogelijkheid uitgeschakeld..???

  Like

 13. Zo Kan er weer bij via Chrome. Inloggen kostte beetje moeite. Mijn reageernaam heb ik nog niet terug, maar dat komt vast ook wel binnenkort. Kan nu tenminste weer bij het administratie-paneel. Zo eens even bestuderen of ik daar iets kan.

  Fubar.

  Like

 14. Bij die versie heb ik niet een tweede menu balk, die hier links staat. Islam, landen, personen etc. En dat vond ik juist wel handig.

  Like

 15. Eeuh, nee. Die moet ik daar handmatig per artikel aanvinken. Was ik even vergeten.

  Like

 16. “Ik waag nog een poging.
  Hou CTRL ingedrukt en draai tegelijkertijd aan je scrollwieltje op je muis.”
  ——–
  Echt, hoe simpeler hoe beter he. Dat werkt dus. Dankjewel. Probleem opgelost.

  Sjonge dat ik als fanatiek oud-gamer dat zelf niet ff bedacht had.

  Like

 17. G.Deckzeijl // 07/05/2014 om 07:32 //

  SUPER.!!

  Nu het volgende probleem oplossen.
  (want ik begin nu te geloven dat je dat vanwege de WP-problemen niet voor mekaar kreeg, stress enzo…)
  Aldus stap voor stap:
  1> ga naar je “postbus”.
  2> klik inbox links in de pagina aan.
  3> klik met je AANWIJZER ieder vierkantje links in de pagina aan.
  4> Alle vierkantjes aangeklikt? Niks bewaren? Klik bovenin of onderin
  op DELETE. Hou dat vol net zolang totdat alle pagina’s weg zijn.
  5> zelfde laken en pak met SENT, JUNK, DRAFT.
  6> Trash kun je leegmaken door op empty folder te klikken.
  Als je alles hebt weggewerkt, zal de blauwe balk bovenin weg zijn.
  Tip:maak er een gewoonte van om pagina’s voortijdig naar de trash te verhuizen.
  Benieuwd naar je reactie… (mail ‘m maar)

  Like

 18. Beste Gerrit, dat staat als volgende op mijn programma. Ook dat komt wel goed. Ik ben niet van het panikeren.
  Stress heb ik wel eens last van, maar das prive, en heeft totaal geen doen met websites of werk. Daar wordt me de pis eerlijk gezegd niet lauw van. Ik blijf gewoon lekker mijn dingetje doen, en als het linksom niet gaat doe ik het wel rechtsom. Daar valt altijd wel een mouw aan te passen.
  Het kan soms wel ff duren met me.
  Eén verzoek; wacht ff met er meer spul naar toe te sturen tot ik je gezegd heb dat ik er weer ruimte heb. Komt heus wel goed.

  Like

 19. G.Deckzeijl // 07/05/2014 om 11:19 //

  Roger that..!!! No worries mate..!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: