Timmermans gaat barbaren zijn onderdanigheid tonen

Want ooooh wat is Geert Wilders fout. Want nu, heel toevallig net voor de EU verkiezingen, begint Saoedi-Arabië te klagen dat die sticker van Geert echt niet kan, dat dat trappen is op de moslimziel. Dat die sticker van eind vorig jaar is let niemand op. Dat die sticker de waarheid vertelt, namelijk dat de koran gif is, mohammed een crimineel, en de islam een leugen, ontgaat de politici en journalisten ook. Ik geloof niet dat ze zo dom zijn en het niet weten. Dan moet het wel pure kwaadaardigheid zijn.

Saoedi-Arabië moet blijkbaar gepleased worden vanwege 3 miljard handel, maar Rusland waar we voor 11  miljard handel mee drijven gaan we boycotten. SA hadden we al lang geleden moeten boycotten net als de rest van de islamitische wereld, en bij het bestrijden van het kwaad dat islam heet kunnen we de hulp van Rusland goed gebruiken.

Timmermans zou ze helemaal verrot moeten schelden dat stelletje onmenselijke misdadigers en terroristenfinanciers. Hij zou een tegenboycot moeten aankondigen. De ambassadeur op het matje roepen en hem uitzetten. De ambassade van SA sluiten. Nooit meer een Arabier Nederland inlaten. Hij zou onze kernraketten op Mekka moeten richten. Hij zou elke door SA gefinancierde moskee plat moeten walsen. Hij zou elke rebellenbeweging in SA moeten ondersteunen teneinde het land naar de totale afgrond te drijven. Hij zou ze in hun bek moeten spugen vanwege dit soort praktijken:

Arab employer pours boiling water on Pinay worker

RIYADH, Saudi Arabia – A 23-year-old Filipina household service worker (HSW) is appealing for help after she suffered horrific burns on her body after her employer doused her with boiling water.

Photos of Fatma (not her real name), showing burns on her back and legs, were posted by her cousin on Facebook last Saturday (May 17). These photos went viral, with many netizens expressing support and prayers for Fatma.

Photo from PEBA, Inc. (Pinoy Expats/OFW Blog Awards) ’s facebook page.

Fatma, who is from Pikit, North Cotabato, said she had been working for the Arab family for only two months before the incident. She was not given her salary or provided with proper meals.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Timmermans gaat barbaren zijn onderdanigheid tonen

  1. G.Deckzeijl // 22/05/2014 om 12:22 //

    Saudi-Arabië = broeinest van fascistische vrouwenhaters.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: