Schulz: eurosceptici promoten haat

booslimsnemenEPoverLeidende Duitse politici hebben op de laatste dag van de campagne voor de Europese verkiezingen harde woorden gesproken over de eurosceptici. Het verst ging Martin Schulz, de voorzitter van het Europees Parlement en de sociaal-democratische kandidaat voor het voorzitterschap van de Europese Commissie.

Schulz herinnerde aan het begin van de Tweede Wereldoorlog, komend najaar 75 jaar geleden. Hij zei dat de tegenstanders van de EU “dezelfden zijn die weer nationalistische retoriek, antisemitisme en vreemdelingenhaat propageren”.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Schulz: eurosceptici promoten haat

  1. Republikein // 27/05/2014 om 00:27 //

    Weet van wanten, mensenkennis.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Update Aanslag Brussel | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: