Zweedse culturele verrijking

Zweedse schoolklas besneden

besnijdenis2Norrköping – In het Zweedse Norrköping blijken onlangs maar liefst 60 basisschoolmeisjes tijdens de zomervakantie te zijn besneden.
 Onderwijsambtenaren ontdekten na de vakantie dat één schoolklas van dertig meisjes in zijn geheel besneden was. Dat meldt de Zweedse krant The Local. Op twee na hadden de slachtoffers de zwaarste vorm van genitale verminking ondergaan. De clitoris en schaamlippen worden dan volledig weggeknipt, waarna men de opening vrijwel volledig dichtnaait.

Via Telegraaf >>

Toch ook maar even de volgende alinea er bij plakken, omdat het illustreert hoe knettergek ze daar in Zweden zijn:

Het is niet bekend wat de nationaliteit van de meisjes is. Ook is niet duidelijk hoe oud de slachtoffers zijn. Hoewel maatschappelijkwerkers zich over de meisjes hebben ontfermd, noemt onderzoekster Sara Johnsdotter de besnijdenis ‘non-nieuws’. ”Het zou vreemd zijn als er niet zoveel meisjes worden besneden in een klas met meisjes uit landen waar dit nu eenmaal gebeurt”, zegt Johnsdotter tegenover de Zweedse krant SvD.

Comments zijn gesloten.

3 Comments on Zweedse culturele verrijking

 1. G.Deckzeijl // 20/06/2014 om 22:30 //

  Heb me net door dat Telegraaf-artikel geworsteld.
  Die S.Johnsdotter is in mijn beleving een linkse pro-islam-TRUT op wielen door het besnijden van die schoolklas als “non-nieuws” te bestempelen. Neem van me aan dat ze heel anders zou piepen als ze haar “doos” eens zouden verbouwen. Dat gaat zo:

  De schoften die dat met jonge meisjes en vrouwen doen moeten ze vandaag nog tegen de muur zetten.

  Like

 2. Claudia M. // 21/06/2014 om 12:53 //

  Ik had het YouTube linkje bij eenzelfde topic op Powned geplaatst. Je raadt het al…, weggejorist! Ook daar mag de waarheid maar niet geschreven worden evenals alle andere policor correcte MSM. Wat een vieze stinkworst wordt velen toch voorhouden; kotsmisselijk word ik ervan! Ik kan er ook niet genoeg op hameren, hoe ontzetten blij ik ben geen kinderen te hebben en zo langzamerhand; na mij de zondvloed!

  Like

 3. G.Deckzeijl // 21/06/2014 om 16:10 //

  Tip: ze hebben bij dat politiek correcte prutzendertje ook een postbus.
  Maak een tiny van deze pagina en gooi ‘m op de post.
  Papieren post kunnen ze iet wegjorissen…!!!
  Roep anderen op hetzelfde te doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: