Ik ben niet boos, ik ben woest

ROTTERDAM-OUD-BEJAARDMail aan mijn moeder. Behoeft verder geen uitleg en haar originele mail krijgt u ook niet, maar uit mijn reactie kunt u wel opmaken wat er ongeveer stond. Zo moeilijk is het om mensen te overtuigen. En omdat het denk ik exemplarisch is:

Hee Hoi,

Ah klinkt leuk. Met de auto? Je zei vorig jaar dat je niet kon fietsen, kan je nog wel een beetje wandelen? En ik doe ook nog wel eens leuke dingen hoor, maak je geen zorgen. Ik fiets stukjes in de buurt, en soms neem ik de trein om verder weg wat te fietsen. Met enige regelmaat. Soms schrijf ik er zelfs een heel verslag over zonder dat de islam er in voorkomt. Ja echt, dat gebeurt nog wel eens. Ik kijk ook voetbal met vrienden, ook leuk. Tot nu toe wel, haha, vooral die eerste wedstrijd. Laatst was ik naar Volendam gefietst: http://www.vrijechroniqueurs.nl/op-weg-naar-wilders/

Maja de krant en de TV… Die geven niet bepaald ‘het eerlijke verhaal’. Het probleem is helemaal niet: extreme islam, islamisme, extreme moslims, fundamentalistische moslims, wahabisme, salafisme. Of welke andere kutsmoes om de waarheid maar niet te benoemen die de staatsmedia ook verzinnen. Het probleem is simpelweg islam. Het zit ingebakken in de islam. Ik kan een ellenlang verhaal ophouden, dat weet je wel van me. Ik zal het in twee hele korte zinnen uitleggen. Het belangrijkste gebod in de Bijbel is: “Gij zult niet doden.” Het belangrijkste gebod in de koran is: “Doodt den ongelovigen waar u ze ook maar ziet.” Zie je het verschil?

Het grootste probleem is ook niet de jihadstrijders. Het grootste probleem is dat elke, tot en met de laatste, moslim in Nederland het met ze eens is. Het linkje met de bron van onderzoek (NCRV en NRC) heb ik je al ergens gegeven, dat het door 73% gesupport wordt. Ja, dat zijn de soennies, de sjiiten zijn de lul  momenteel, dus die zullen niet voorstemmen in zo’n poll. 80% van de Nederlandse moslims zijn soennieten, terwijl 73% van alle Nederlandse moslims het ermee eens is. Dan hoef je geen rekenwonder te zijn om uit te kunnen rekenen dat bijna elke moslim in Nederland een voorstander is van deze islamitische moordpartijen.

Dat zijn fijne gasten. Denk daar maar eens over na.

Ik ben niet bang, inderdaad wel boos, en teleurgesteld en verdrietig. Dat we met zijn allen deze ellende laten gebeuren zeg. En leuk he die staatspropaganda: “ik weet wel dat er bij Wilders nogal wat weglopen.” Enig idee hoeveel PvdA-ers er weg zijn gegaan na de laatste verkiezingen? Een veelvoud. Tof zeg, zogenaamde onafhankelijke journalistiek. Maar dat melden ze dan even niet, of op zijn minst minder prominent.

Ik wil afsluiten met mijn, door jou, vermeende rechts-extremisme. In 1983 heeft de SP, ik stemde toen nog PSP en toen dat op ging in GL ging ik naar de SP, een brochure uitgebracht en die heet ‘(gast)arbeid en kapitaal’. http://sptransparant.wordpress.com/gastarbeid-en-kapitaal/  Die brochure is overigens geschreven door Neerlands bekendste anarchist Anton Constance. Die links-extremist (…sic) stond in mijn boekenkast toen ik nog thuis woonde.

En zoals je zelf wel weet was ik al vanaf vroeg politiek geïnteresseerd, ik ben niet zo veranderd als je suggereert of schijnt te denken.

Ik ben verheugd dat je inziet dat we een probleem hebben met de jihad. Het volgende wat je moet begrijpen is dat jihad de belangrijkste plicht van een moslim is in de islam. Eén van de vijf pijlers van islam. En ja er is een kleine en een grote jihad. Die smoes zal elke moslim gebruiken. De kleine jihad kun je vertalen als Mein (geestelijke) Kampf. En de grote jihad, wel dat is wat je op het journaal ziet. Moord en doodslag.

Ik roep daar niet toe op. Ik heb  geen moskee. Ik zaai geen haat, ik waarschuw slechts en laat zien waar de islam voor staat.

En waarom ik me er zo mee bezig hou? Simpel; kijk naar Irak. Dat hebben we met een paar jaar hier ook en dat wil ik niet. Dan heb je pas 24/7 ellende en dan kan ik een fietstochtje naar Volendam wel vergeten.

Weet je dat ik op Agnes Kant stemde omdat ze zoveel wist van de zorg. En weet je welke parlementariër tegenwoordig zich het hardste maakt voor een goeie zorg, en zeer zeker ook voor ouderen? Fleur Agema. Lees dit eens:

” Voor de thuiszorg moest ik naar een 92-jarige meneer om hem te helpen met douchen. Hij vroeg mij of ik nog “wat extra tijd had” om hem te scheren, veel van mijn collega’s hebben daar namelijk geen tijd voor. Dat vond ik al ernstig op zich. Toen ik hem vroeg wat hij voor bijzonders ging doen dat hij zich zo op ging doffen kreeg ik nog iets veel schrijnenders te horen. Hij ging namelijk op bezoek bij zijn vrouw die in een verzorgingstehuis zat. “Uw vrouw?”, vroeg ik: “Waarom woont u dan niet bij haar?” De arme man begon vreselijk te huilen onder de douche en vertelde dat hij niet ziek genoeg was volgens het CIZ (centrum indicatiestelling zorg) om ook in het verzorgingstehuis te mogen wonen samen met zijn vrouw. Ik was verbijsterd toen ik dit hoorde. Ons kabinet gaat dus al daadwerkelijk zo ver dat echtparen die hun hele leven lief en leed samen hebben gedeeld, om financiële bezuinigingsmaatregelen te scheiden. Ik kan hier niet bij. Echt niet. Ik heb echt gehuild in de auto. Wat een harteloze maatschappij. Deel dit bericht aub zoveel mogelijk. Ik hoop namelijk dat hier wat tegen gedaan gaat worden, dit moet gewoon niet mogen!”

Hier staat het artikel van Fleur: http://www.fabmagazine.nl/2014/06/fleur-agema/

Tuurlijk stem ik PVV, om die vraag van je te beantwoorden, er is geen keuze. En je weet, neem ik aan, ook wel dat in die verzorgingshuizen die ontruimd worden ‘asielzoekers’ gehuisvest worden. En die krijgen een heel klein beetje meer dan een 48-uurs luier. Ik ben niet boos, ik ben woest.

Het ga je goed lieve moeder,

Je zoon.

Gepubliceerd op De Vrije Chroniqueurs >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Ik ben niet boos, ik ben woest

 1. G.Deckzeijl // 22/06/2014 om 08:40 //

  Zit ik hier op dit tijdstip met tranen in m’n ogen te lezen.
  Mijn ouders zijn er niet meer. Ze hoeven gelukkig al deze ellende niet meer mee te maken, sterker nog: als ze nog in leven waren zouden ze er de ballen van gesnapt hebben, wat op dit moment het geval is met hele volksstammen. Die trappen al tijden in de leugens van al die verdomde baarddragers en hun ingepakte aanhang. Ik ben ook al heel lang woest op die Haagse bestuursBENDE die GVD besluit mensen, ja, nota bene op leeftijd zijnde mensen die zich drie slagen in de rondte hebben GEWERKT om dit landje op poten te zetten, aan het eind van hun leven uit elkaar te halen, zgn om te bezuinigen.
  Nee, er valt in dit land niks te kiezen naast de partij van Wilders.
  Hij heeft niet alleen tijdens Rutte I bestuursfouten gemaakt.
  Een voorbeeld: http://tinyurl.com/ll66g8a
  Dat reken ik hem en zijn partij nog steeds zwaar aan.
  Hij heeft kennelijk niet in de gaten dat dergelijke stunts zetels kosten.
  Maar dat hij en zijn PVV rechtsextremistisch zouden zijn is utter, UTTER BULLSHIT om het maar eens kernachtig neer te tikken.
  Ik ga niet teveel schrijven vandaag.
  Islam is islam. Punt. Einde oefening.
  En die is LEVENSGEVAARLIJK.
  Iedere lezer die het nog steeds net snapt verzoek ik GOED rond te kijken op deze site en anderen zo spoedig mogelijk wakker te schudden.
  Echter, als u daar geen trek in heeft moet u later niet aan komen kakken dat u niet goed geïnformeerd bent: dan bent u namelijk TE LAAT.

  Like

 2. G.Deckzeijl // 22/06/2014 om 08:43 //

  … net snapt had NIET snapt moeten zijn.

  Like

 3. Ook mijn ouders snappen er de ballen van. Hebben zelfs op een moslim vriendelijk gezinde partij gestemd.
  Want ze zijn toch niet allemaal zo en sommige zijn best wel vriendelijk.

  Ze hebben ook kleinkinderen maar ze denken dat het allemaal wel los zal lopen. Zelf zijn ze rond de 75 jaar.
  Ik heb ze gewaarschuwd waar ze mee bezig zijn en dat ze hun eigen kleinkinderen zo in de ellende achterlaten.

  Helemaal fout van mij natuurlijk. Want ik ben dan degene die het kwaad aan het zoeken is in vriendelijke mensen.
  En als ik daar mee op hou dan worden ze vanzelf wel aardiger.
  Daarmee keren ze dus alles om. En ik ben dus de boeman geworden.

  De meeste mensen willen het niet zien omdat het eigenlijk ook nauwelijks voor te stellen is dat er mensen bestaan die de dood vereren en de wereld willen veroveren zodat iedereen een moslim is.

  Like

 4. G.Deckzeijl // 22/06/2014 om 09:38 //

  Looprekpiloot met een spastisch brein en dito beleid.
  En natúúrlijk weer pvda.
  Beleven we het nog dat die partij definitief wordt weggestemd?
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3676637/2014/06/21/Klijnsma-Vul-je-pensioen-aan-met-een-moestuin.dhtml

  Like

 5. siemx // 22/06/2014 om 12:27 //

  Ze zijn werkelijk stápelgek in Nederland (en in de EU).
  Het wordt gegarandeerd onze ondergang.

  Like

 6. G.Deckzeijl // 22/06/2014 om 13:08 //

  Vind je het erg als ik aan dat laatste twijfel?
  Waar ik zit beginnen veel handen verschruwelijk te JEUKEN.
  Zegt genoeg, lijkt me.

  Like

 7. G.Deckzeijl // 22/06/2014 om 21:53 //

  Fubar, je hebt post.

  Like

 8. Republikein // 23/06/2014 om 02:12 //

  Iedere lezer snapt het, het gaat om de lieden die deze berichten niet lezen, hoe bereiken we die lui?
  Ik zou het 1 2 3 niet weten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: