Greenpeace-chef stopt met vliegen na ophef

niet het greenpeace vliegtuig, maar effectief tegen alles waar greenpeace tegen is

niet het greenpeace vliegtuig, maar effectief tegen alles waar greenpeace tegen is

Campagne-directeur Pascal Husting van Greenpeace International is 2 jaar lang geregeld met het vliegtuig vanuit Luxemburg naar het kantoor van de milieuorganisatie in Amsterdam gereisd. Maar hij stopt daar nu direct mee, zo zei hij dinsdag nadat media over zijn reisgedrag hadden bericht.

Per retourtje zorgt Husting, die in Luxemburg woont, voor zo’n 140 kilo CO2-uitstoot, meldde het AD. Hij ontkent dat cijfer niet. Greenpeace heeft juist het gevecht tegen de CO2-uitstoot met het oog op het klimaat hoog in het vaandel staan.

Via Telegraaf >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: