PvdA op slachtbank bij parlementair verhoor woningcorporaties

vandam-611x328Als je niet wilt dat anderen miljonair worden dan pak je miljoenen van de belastingbetaler en ga je daar lekker zelf mee spelen. De verhoren van de Corporatietoezichthouder_060614Parlementaire Verhoorcommissie Wooncorporaties toont het dramatische demasqué van de PvdA-nomenklatoera. Maandag schoven we er weer twee PvdA-bobo’s aan: Marc Calon en Leks Verzijlbergh.

De ene man ruïneerde de provincie Groningen bijna met het megalomane Blauwe Stad Fata Morgana, de ander sloopte de Maastrichtse wooncorporatie Servatius nadat hij de bouwkolder in zijn kop kreeg. De rechtbank in Den Bosch houdt Verzijlbergh verantwoordelijk voor de schade van een mislukt Campus-project ter waarde van 10 miljoen euro.

Lees verder >>

h/t G. Deckzeijl

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: