Waarom is dit geen verraad?

 

fjordmanDoor Fjordman

Het wordt weggezet als een ‘gekke samenzweringstheorie’ als men suggereert dat westerse politieke elites actief de islamisering van Europa en de westerse wereld bevorderen. Toch kan men beargumenteren dat dit geen samenzweringstheorie is -niet eens een theorie- maar slechts een observatie.

Hoe meer moslims, en mensen die de islam voorstaan, geïmporteerd worden in een samenleving, hoe meer islamitische invloed er in die samenleving zal zijn. Dat is eenvoudige logica: als je grote aantallen moslims in een land importeert dan krijg je meer islamisering. Het is vrij eenvoudig, eigenlijk.

muslimsbonnDus laten we ons een eenvoudige vraag stellen: Staan Westerse overheden toe dat er zich grote aantallen moslims vestigen in Westerse landen? Ja of nee? Het antwoord is duidelijk ja, zoals we overal rondom ons waar kunnen nemen. Westerse overheden zijn al decennia bezig om grote aantallen moslims in onze landen te importeren. En omdat meer moslims meer islam betekent, betekent dit dat Westerse overheden actief de geleidelijke islamisering van onze landen bevorderen.

Als je dit een provocerende waarneming vindt, stel jezelf dan de volgende vraag: Als Westerse politieke elites, heersende overheden en mass media (niet vertaald, Fub) werkelijk en oprecht bezwaar hebben tegen de groeiende islamitische aanwezigheid in onze samenlevingen, wat doen ze dan precies om deze groei tegen te gaan, los van wat symbolische maatregelen?

Zolang ze niets substantieels doen om islamitische immigratie te stoppen of zelfs maar te vertragen, bevorderen ze in feite de voortgaande, geleidelijke islamisering van onze landen. Anders kan het niet gezegd worden.

neukollndontpanikWat kan er gedaan worden?

Een hard-line (niet vertaald, Fub) mogelijkheid kan zijn om uitdrukkelijk te stellen dat de islamitische cultuur niet verenigbaar is met onze cultuur. Daarom wordt islamitische immigratie naar alle Europese en Westerse naties onmiddellijk en permanent gestopt. Dat zal waarschijnlijk door veel mensen als te provocatief gezien worden, echter.

Een meer aannemelijk alternatief zou kunnen zijn om te zeggen dat terwijl veel moslims  misschien fijne mensen zijn, een groot deel van de islamitische wereld tegenwoordig in zo’n toestand van onrust en beroering is, dat we onze eigen samenlevingen hier zoveel mogelijk tegen moeten beschermen. Het spijt ons dan ook om aan te moeten kondigen dat we, voor een onbepaalde tijd, alle immigratie vanuit dit deel van de wereld opschorten.

Een zelfs meer gematigde oplossing zou kunnen zijn om moslims en islam helemaal niet te noemen. westerse regeringen zouden simpelweg kunnen stellen dat ons aandeel in de wereldbevolking snel krimpt. En bovendien hebben we zelf genoeg problemen om op te lossen. De werkloosheidscijfers in verschillende Zuid-Europese landen liggen boven de 20% en de jeugdwerkloosheid stijgt boven de 40% in sommige plaatsen. Het is in deze situatie niet verstandig om miljoenen meer mensen te importeren, terwijl we geen werk kunnen verschaffen aan hen die hier al zijn.

Met sociale problemen en schulden die we moeten oplossen, moeten we ons eigen huis eerst op orde brengen. Terwijl we geen kwaadwil koesteren tegen andere mensen en naties, spijt het ons daarom om aan te kondigen dat we massa-immigratie vanuit elk deel van de wereld moeten opschorten tot we ons eigen huis weer op orde hebben.

Vanwege pragmatische redenen is het mogelijk te begrijpen waarom westerse overheden niet de confronterende benadering kiezen en openlijk verklaren dat de islamitische cultuur niet verenigbaar is met onze eigen cultuur. Het is echter veel moeilijker te begrijpen waarom westerse regeringen niet één van de twee andere mogelijkheden kunnen kiezen.

Ze kunnen simpelweg verklaren dat vanwege het rumoer dat bestaat in grote delen van het Midden-Oosten en de islamitische wereld, we stappen moeten nemen om onze grenzen beter te beschermen. Als we ons moeten terugtrekken uit sommige naïeve mensenrechtenconventies met als doel om weer een effectieve controle over onze grenzen te vestigen, dan moeten we dat doen.

Tenslotte, het percentage dat westerse samenlevingen uitmaken van de wereldbevolking en de wereldeconomie slinkt snel. We zijn niet almachtig. Bovendien hebben we verschillende nationale culturen die we ook willen behouden. Onze landen zijn de thuislanden van verschillende mensen met een gezamenlijke geschiedenis, geen holle vaten die alleen maar gevuld worden met winkelen en mensenrechten.

immigrantsbirminghamSinds vandaag is het ook een urgent veiligheidsprobleem geworden. Groot-Brittannië zal de terugslagen voelen van de burgeroorlog in Syrië en het opkomend islamitisch extremisme binnen  haar eigen grenzen voor vele komende jaren, zo verklaarde een top counter-terrorisme expert in juni 2014. Op hetzelfde moment vertelde de voormalige M16 directeur voor globaal counter-terrorisme, Richar Barret, de BBC dat het “out of the question” was voor de veiligheidsdiensten om alle moslims die gevochten hadden in buitenlandse conflict-zones zoals in Syrië te volgen wanneer ze terugkeren. Er zijn er eenvoudigweg teveel nu.

Vergelijkbare waarschuwingen horen we van de veiligheidsdiensten in Duitsland, Frankrijk en andere landen. Duizenden moslims die Europese burgers zijn, van zulke verschillende landen als Italië en Denemarken, worden momenteel verondersteld jihadistische strijders te zijn in Syrië, Irak, Somalië en elders. Sommigen sterven daar. Die terugkeren echter zullen vaak militanter en dodelijker zijn dan ze voordien waren.

Terwijl niet alle terugkerende jihadistische strijders automatisch zullen veranderen in binnenlandse terroristen in westerse landen, is het zeer waarschijnlijk dat sommigen dat wel zullen doen. Sommige militante moslims keren terug terwijl ze gevechtservaring hebben opgedaan en met meer kennis hoe hen te doden die zij beschouwen als ongelovigen. Het is onvermijdelijk dat sommigen van hen zullen beslissen om ons te treffen met dodelijke aanvallen. Dit proces is al begonnen.

jihadEn ondanks dit alles, gaat grootschalige moslim-immigratie naar West-Europa en Noord-Amerika door alsof er niets veranderd is. Dit is totaal onacceptabel. Zelfs ongeschoolde vrachtwagenchauffeurs waar ik mee gesproken heb zien duidelijk dat we niet door kunnen blijven gaan met het importeren van vele potentiële moslim jihadisten vanuit buitenlandse conflictgebieden.

Men moet er van uit gaan dat veronderstelde intelligente en goed geïnformeerde mensen in machtsposities ook in staat zijn dit in te zien. Zijn ze opmerkelijk stom, of hebben ze zichzelf verblind door fanatiek een ideologie aan te hangen van open grenzen, massa-immigratie, en de ontbinding van natiestaten? Wat de reden ook is, het resultaat is onacceptabel.

Het betekent een grootschalig verraad van de westerse burgers om dit gefaalde immigratiebeleid voort te zetten. Feitelijk zouden er hardere termen dan ‘verraad’ gebruikt kunnen worden.

Ja, aanzienlijke schade is al aangericht dankzij decennia van idioot beleid, maar dat is geen excuus om niks te doen. Wanneer de brandweer bij een huis aankomt dat in brand staat dan besluiten ze niet om maar niks te doen en de hele stad maar af te laten branden. Ze proberen de schade zoveel als mogelijk te beperken.

Als schadebeperking het enige is dat we nu kunnen doen, laten we dan minstens dat doen. Elke kleine stap die we vandaag maken om de voortgaande instroom van islam gerelateerde problemen te beperken, betekent minder of kleinere problemen voor onze nakomelingen om in de toekomst op te lossen. We zijn het ze verschuldigd om alles te doen wat we kunnen.

We kunnen de toekomst van onze vrijheid, veiligheid, en welvaart niet baseren op wishful thinking (niet vertaald, Fub). Ik sta er bekend om dat ik denk dat de islam niet hervormd kan worden, tenminste niet als je met “hervormd” iets bedoelt dat vreedzaam is, gebaseerd op seculiere wetten, respect voor de vrijheid van meningsuiting en samenleven onder voorwaarde van gelijkwaardigheid met andere religies. Ik zou er erg gelukkig van worden als het bewezen werd dat ik het hier mis heb. Helaas is er weinig dat op zo’n uitkomst wijst momenteel.

Ondanks het gepraat over een “Euro-islam” zijn er weinig tekenen die op enige Europeanisering van de islam wijzen, maar genoeg tekenen die wijzen op een geleidelijke islamisering van Europa. Er is ook geen overtuigende indicatie van een algemene liberalisering van de islamitische wereld. Integendeel, meer repressieve en agressieve versies van de islam krijgen het overwicht van Maleisië tot Turkije. Niet-moslims komen onder steeds groter druk in veel landen met een islamitische meerderheid. In een aantal gevallen zijn ze bezig om nagenoeg uitgeroeid te worden met gewelddadige middelen. Ondertussen verspreidt de onrust in de islamitische wereld zich naar andere regio’s.

hizbullahdemoHet is uiterst onverantwoordelijk van westerse politieke leiders om in zo’n situatie door te gaan met grootschalige immigratie vanuit instabiele moslim-samenlevingen. Onze steden moeten niet veranderd worden in het gevechtsterrein voor Midden-Oosterse stammen.

Serieuze stappen moeten genomen worden om de voortgaande instroom van radicale moslims en potentiële jihadstrijders onmiddellijk te stoppen. Als westerse regeringen en politieke leiders er niet in slagen dit te doen, dan falen zij in het beschermen van hun landen en het nakomen van hun primaire plicht naar hun burgers. Voor die mislukking horen ze verantwoordelijk gehouden te worden.

Oorspronkelijk artikel door Fjordman op Gates of Vienna.

Vertaald door Fubar.

If you appreciate this essay by Fjordman, please consider making a donation to him, using the button at the bottom of this post. Bij Gates of Vienna, de link staat onderaan (Fub).

 

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Waarom is dit geen verraad?

 1. G.Deckzeijl // 27/06/2014 om 05:31 //

  Foto 5 van dit artikel deed me meteen aan deze foto….

  … denken.

  Like

 2. werkt niet…

  Like

 3. G.Deckzeijl // 27/06/2014 om 07:17 //

  Da’s heel VREEMD en ik heb er ook geen verklaring voor.
  Want hij werkte eerst wel! Ik zal je op weg helpen.
  Hij staat op DEZE pagina:
  http://tinyurl.com/p4l6g4s
  Ik heb gewoon de koppelingsinfo gebruikt.
  Waarom die dan naderhand niet werkt…
  Geen idee.
  Maar jij hebt vast wel een andere oplossing…

  Like

 4. Denk dak em gezien heb..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: