RAPES, ATTACKS, AND MURDERS OF BUDDHISTS -MUSLIMS CREATE THE DISLIKE OF MUSLIMS

KnipselPerhaps the biggest instigator of the flare-ups of intercommunal violence is and has been the many rapes and murders of Buddhist women and girls, by Muslims, especially by Bengali Muslims. The rising number of brutal rapes of Buddhist girls set off increasingly boiling tensions as the abuses, intolerance, violence, and supremacy of the Muslims drives the Buddhists to the point of taking action to stop the violent abuses.

Lees verder >>

 

 

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: