De nazi’s marcheren door de straten

Vlaggen met hakenkruis bij demonstratie

spuipleinOp het Spuiplein in Den Haag doen zaterdagmiddag duizenden mensen mee aan een manifestatie tegen het Palestijnenbeleid van Israël. De protestbijeenkomst is georganiseerd door het Nederlands Palestina Komitee en enkele andere organisaties. De actievoerders lopen naar het Vredespaleis. BsWTVwTCIAE0oIJDe tocht eindigt bij het Centraal Station.

De demonstratie is vooral gericht tegen de Israëlische aanvallen op de Gazastrook. Bij bombardementen zijn al meer dan 100 doden gevallen. De Palestijnse ambassadeur in Nederland zei in een toespraak dat de bezetting door Israël nu echt snel moet stoppen. „Bedankt dat jullie opstaan tegen de bezetting. Het zijn moeilijke weken voor de Palestijnen. Er liggen kinderen onder het puin.”

Via Telegraaf >>

Hakenkruizen bij demonstratie Den Haag

Duizenden mensen zijn zaterdagmiddag op het Spuiplein in Den Haag samengekomen voor een manifestatie tegen het Palestijnenbeleid van Israël. Sommige demonstranten dragen borden met een hakenkruis. De organisatie heeft de betogers vanaf het podium opgeroepen om die vlaggen weg te halen.

Op borden die betogers in de lucht houden zijn de Israëlische vlag en een hakenkruis naast elkaar afgebeeld, met het teken = ertussen.

Via Hart van Nederland >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on De nazi’s marcheren door de straten

 1. G.Deckzeijl // 12/07/2014 om 20:09 //

  Jozias van Aartsen: ’s lands moslimvriendje numero uno!
  Als er ooit een nieuwe bijltjesdag komt zaldie er totaal anders
  uitzien dan de versie van 5 sep 1944…!!!

  Like

 2. G.Deckzeijl // 12/07/2014 om 20:11 //

  Wat extra info voor degenen die een beetje moeite hebben met bepaalde data dan wel weinig van geschiedenis bakten op school…
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Bijltjesdag

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: