Shariapolitie en hakenkruizen

BsWTVwTCIAE0oIJVandaag was een trieste dag voor Nederland. Hakenkruizen, jihadvlaggen en de Hitlergroet op het Spuiplein in Den Haag. En de ontkenning van de NOS. Ik wil beginnen met een stukje tekst van Martha:

Ja, dit is erg genoeg.

De ondergang van het Avondland, waar Nederland toe behoort.
12 juli 2014.

Een datum om te onthouden.
‘s-Gravenhage, mijn geboortestad, uitgeleverd aan het anti-semitisch duivelsgebroed.
In mijn hart woedt een storm, nauwelijks te beteugelen, maar
tevens een groot verdriet.

Ik zie mijn moeder op een fiets met houten banden naar het Westland rijden
om iets te ruilen voor aardappelen en boter.
En de opluchting wanneer zij weer ongeschonden thuiskwam.

Na vandaag zijn wij terug eind jaren ‘dertig.
Een laffe overheid, niets geleerd van de geschiedenis.
Slaafs de EU doctrines volgend, dientengevolge haar eigen burgers laten verarmen
en terroriseren door islamieten.
Ik ben een vreemde geworden in mijn eigen land.

Twitter ontplofte bijna. Ik heb nog steeds niet uitgevogeld hoe ik op DVC tweets kan embedden, maar op mijn eigen blog kunt u een selectie bekijken. Groen Links, de Haagse Stadspartij, PvdA troela Elatik en de AFA waren er. Blijkbaar vonden zij de Hitlergroet en hakenkruizen geen probleem. Van Aartsen had toestemming gegeven voor deze demonstratie en de politie stond erbij en keek ernaar. Ik dacht dat hakenkruizen strafbaar waren, maar blijkbaar gelden voor moslims andere wetten in dit land. We zijn inmiddels tweederangs burgers in ons eigen land, precies zoals de sharia voorschrijft. En we betalen de jiziya om dit alles mogelijk te maken, precies zoals de sharia voorschrijft.

Het is geen incident. Als er incident op incident volgt dan is dat een patroon. En als de overheid dat patroon niet verstoort, de ‘incidenten’ niks in de weg legt en veelal zelfs faciliteert, dan is dat patroon beleid. Doelbewust beleid. De gebeurtenissen van vandaag zijn het trieste dieptepunt in een lange rij van toegevingen aan de islam. De dieptepunten volgen elkaar in een steeds sneller tempo op. Vorige week klonk in Den Haag uit de islamitische kelen: “Joden herinner je Khaybar, het leger van Mohammed is weer daar.” Dat is een verwijzing naar de slachtpartij die Mohammed in die plaats aanrichtte onder de Joden, waar hij eigenhandig honderden Joden onthoofde en hun vrouwen en dochters tot slavinnen nam. Iets wat moslims over de hele wereld nog steeds graag imiteren, want de boze pedofiel is tenslotte hun meest aanbevelenswaardige en onfeilbare voorbeeld. Carel Brendel schreef over deze demonstratie:

Een deel van de deelnemers had zich onherkenbaar gemaakt. Sommigen liepen rond in een outfit, die je eerder zou verwachten in Raqqah, het Syrische bolwerk van het onlangs door ISIS uitgeroepen kalifaat. In een verslag van Omroep West viel rond minuut 2’53″ en tegen het einde de antisemitische slogan “Khaybar, Khaybar ya Yahud, jaish Mohammed saya’ud” (Joden herinner je Khaybar, het leger van Mohammed is weer daar) te horen.

Van Aartsen had weer toestemming gegeven en de politie stond erbij en keek ernaar. Als er in het autochtone Duindorp echter eens iets gebeurt dan is ie er als de kippen bij om het vingertje te heffen. Beter zou die zich druk maken om het feit dat Den Haag nu bekend staat als ‘jihadcity’. Maar dan is ie te laf om in te grijpen en de politie stond erbij en keek ernaar.

Abou Moussa en zijn aanhangers verzamelen zich vrijdagmiddag op een plein in de Haagse Schilderswijk.  Abou Moussa houdt er een toespraak, roept op te vechten voor de geloofsgemeenschap. ‘Alle ongelovigen zijn onze vijand! Dood aan Amerika! Dood aan Israel,’ roepen de demonstranten. De politie kijkt op afstand toe. Ingrijpen zou het zetje kunnen zijn dat zorgt dat Den Haag ontploft.

In de Schilderswijk is niks aan de hand roepen alle politici in koor. Op ééntje na. Vorige week werd bekend  dat psychiatrische patiënten uit de Schilderswijk worden weggejaagd:

De stichting heeft sinds februari 2008 de beschikking over de appartementen in de Schilderswijk. Vanaf het begin is het al mis, zo blijkt uit het logboek waarin hulpverleners vrijwel elke gebeurtenis hebben vastgelegd. Het eerste incident wordt geregistreerd in 2008. De vele pagina’s die volgen, vormen een triest overzicht van ruim zes jaar doffe ellende.

De gemeente Den Haag is verbaasd over het besluit van de stichting de wijk te verlaten. Volgens een woordvoerder van burgemeester Van Aartsen is ‘tijdens contacten niet gebleken dat sprake was van ‘aanhoudend geweld in de richting van bewoners en medewerkers’.

Van Aartsen wist van niks en de politie stond erbij en keek ernaar. Vorige week werd bekend dat in Leiden een raadslid van Leefbaar Leiden bedreigd wordt omdat ie bezwaar maakte tegen de bouw van een moskee. Zijn aangifte ging de politionele shredder in en vervolgens werd ie zelf opgeroepen als…  verdachte. Als het gaat om moslims tegen autochtonen dan staan ze er in ene niet meer bij en kijken ernaar. Nee, dan bestrijden ze fanatiek de ongelovige hond die aan de islam durft te twijfelen. Ik twijfel al lang niet meer, dit is onvervalste sharia-politie. Ze weigeren een aangifte op te nemen, terwijl ze voorgedrukte aangiftes klaar hebben liggen als moslims en hun apologeten aangifte tegen Wilders willen doen vanwege een uitspraak. Als vanwege die uitspraak allerlei volk gaat demonstreren in een -ik-ben-ook-een-marokkaan- t-shirt en er onder de neus van Van der Laan, die weigerde de kosten van de immigratie uit te rekenen maar met plezier uitploos wat de smerige bejaarden ons nou eigenlijk kosten, naast de Dokwerker nota bene gezwaaid wordt met een al-Qaeda vlag, dan blijft diezelfde Van der Laan stil. En de politie? Die stond erbij en keek ernaar.

Als iemand wil filmen op het Amsterdamse August Allebéplein bij de moskee en het daarnaast gelegen politiebureau van te voren inlicht, omdat moslims nou eenmaal bekend staan als agressieve figuranten, dan blijkt dat het sharia-bureau aangestuurd wordt door de moskee en de imam. De moslims vallen de onschuldige filmer aan, de filmer, het slachtoffer, wordt meegenomen voor ellenlang verhoor en dan:

Zes weken later krijg ik een brief van de politie. Ik blijk nu verdachte te zijn. De voorzitter van het moskeebestuur beschuldigt mij ervan dat ik opzettelijk zijn bril heb vernield. Ik moet naar het bureau komen. “Als u niet op genoemd tijdstip verschijnt, houdt u er dan rekening mee dat u op enig moment zult worden aangehouden.” Mij bekruipt, qua rechtszekerheid, een Midden-Oosten-gevoel. Gelukkig is de afspraak op een avond gepland en hoef ik er geen werk voor af te zeggen. In de brief staat ook nog deze zinsnede: “Tijdens het verhoor kunt u zich niet laten bijstaan door een raadsman.” Interessante ontwikkelingen in onze rechtsstaat.

Misschien was Ben Kok even commissaris Van Riessen vergeten.

In wezen zou je de neiging hebben om te zeggen we mollen hem (over Wilders) Hij moet gewoon vandaag weg en hij mag niet meer boven tafel komen. Dat is een normale reactie, want feitelijk zijn er dus negen zetels voor hem en dat is hoeveel duizenden mensen hier in Nederland denken dus hetzelfde. (Samsom: 540.000) Dat is dus wel het probleem waar het om gaat. Dat zijn er dus nog duizenden die op één of andere manier niet in deze wereld van een nieuwe samenleving die we met elkaar aan het maken zijn, die daarin passen. Waarvan je eigenlijk zou moeten zeggen die mensen moeten dit land uit gewoon die horen hier dus niet meer thuis.

En dit. Dit is dan nog de Nederlandse politie. Marcouch, die koene strijder tegen onrecht, die dapper en stoer overkomende ex-politieman van de PvdA, net als Von Riessen trouwens, die pleit al jaren voor islamitische politie. Trap maar niet in die lovende serie die prominent bij TP online staat. Woensdagochtend 2 april jongstleden pleitte Marcouch in WNL Vandaag de Dag nog voor “Marokkaanse’ politie. Deel 2 vanaf minuut 8.50 (vanaf 11.30 ziet u overigens weer de beelden uit Deurne dat de politie de autochtone demonstranten in bedwang houdt).

In 2011 en 2012 pleit Marcouch in de Volkskrant voor islamitische politie (ik ga er van uit dat u zelf tussen de regels door kunt lezen in beide stukjes). Voor degenen die daar moeite mee hebben staat de analyse van 2011 hier en die van 2012 hier. Deze islamitische voormalig politieman Marcouch wil heropvoedingskampen voor autochtone Nederlanders en ze deporteren als hem dat zo uitkomt om een islamitische meerderheid te vestigen.

Marcouch is geschokt. “Zo veel racistisch en discriminatoir geweld, en ook zo publiekelijk uitgesproken. En niet alleen jongeren, ook volwassenen, soms zelfs oma’s die hun kleinkinderen ertoe zetten om allochtonen, met geweld desnoods, uit hun huizen weg te pesten.”

Volgens Marcouch zijn de afgelopen jaren meerdere gezinnen weggepest. Hij vindt dat onacceptabel. Hij vindt dat de geweldplegers de wijk uit moeten en niet de gepeste bewoners. Woningbouwvereniging Vestia vindt dat ook en dreigt mensen op straat te zetten die zich aan dit pestgedrag schuldig maken.

Citaat ging over Duindorp. Waarom horen we nooit zoiets over de Schilderswijk als daar de allerzwaksten, geestelijk gehandicapten verjaagd worden? Of politieagenten nog steeds een islamitische eed afleggen is mij niet bekend, maar ze helpen nog steeds minderjarigen aan een islamitisch huwelijk en staan (we zijn weer in de Schilderswijk) nog steeds onveranderlijk aan islamitische zijde:

“Meteen belde ik de politie. Bijna tegelijk zag ik door het raam dat een jongen een koevoet in zijn mouw probeerde te verstoppen. Ik heb snel een foto van die knul gemaakt. Toen de politie ter plaatse was en ik ze die foto wilde laten zien, zei een agent dat ik deze aan een rechercheur op straat moest tonen. Zodra die man mijn mobieltje had, riep hij een figuur bij zich, naar later bleek een Marokkaanse informant. Vanaf dat moment is mijn leven op z’n kop gezet.”

Haar vriend (33): “Die informant zei dat hij de jongen met de koevoet niet herkende. Hij had eigenlijk alleen maar oog voor Anne. Een paar weken later wordt er een deuk in haar gloednieuwe Peugeot  gereden.”
Anne: “Kort hierop werd ik zelf verdachte.

Gelukkig hoeven de inwoners van de Schilderswijk zich met oud- en nieuw geen zorgen te maken:

Attentie buurtpreventie! De inwoners van de Haagse Schilderswijk hoeven zich geen zorgen te maken over eventuele ongeregeldheden tijdens de jaarwisseling. De politie Haaglanden heeft namelijk de Al-Soenna-moskee gevraagd een oogje in het zeil te houden.

Ow, en die Al-Soennah moskee?

Vrijwel alle leden van de Hofstadgroep krijgen lange celstraffen. Onder enorme politieke druk schudt de As Soennah-moskee het radicale imago van zich af. Imam Fawaz moet het veld ruimen. Voor de buitenwereld lijkt de terroristische dreiging verdwenen. Maar niets is minder waar. Het zaadje is dan al geplant, zegt Bakker. Den Haag blijft voor jonge radicale moslims de hoofdstad van jihadistisch Nederland.

Geen zorgen, die bestaat nog steeds. Net als die Al Fourkaan moskee waar de 9-11 bombers samenkwamen. De politie waakt over u, maar een klein beetje meer over uw superieure islamitische medeburgers.

Het origineel staat op De Vrije Chroniqueurs >>

Comments zijn gesloten.

27 Comments on Shariapolitie en hakenkruizen

 1. G.Deckzeijl // 13/07/2014 om 09:57 //

  Oriana Fallaci had het in haar bestseller De Kracht van de Rede over de Nieuwe SS.
  Denk daar eens aan als u de straat op gaat en bv. zo’n wandelende kolenkit met ingebouwde brievenbus of een hoofddoek of een baarddrager in een jurk tegenkomt.
  Ga niet opzij.
  Boycot iedere zaak waar hoofddoekdragers onderdeel van het personeelsbestand zijn.
  Als u naar het gemeentehuis moet om bv uw rijbewijs te laten verlengen, WEIGER dat te laten doen door een ambtenaar met hoofddoek. Let op! Ambtenaren moeten neutraliteit uitstralen!!
  Want Nederland is geen islamitisch protectoraat.
  Bedenk goed dat de koran het ultieme discriminatie-racisme-apartheids- en genocidehandboek van islamieten is!!
  http://tinyurl.com/mzj8jex

  Like

 2. G.Deckzeijl // 13/07/2014 om 10:05 //

  Oriana Fallaci’s laatste interview.
  http://www.newyorker.com/archive/2006/06/05/060605fa_fact

  Like

 3. G.Deckzeijl // 13/07/2014 om 10:09 //

  Een gedeelte uit dat interview:
  Today, Fallaci believes, the Western world is in danger of being engulfed by radical Islam. Since September 11, 2001, she has written three short, angry books advancing this argument. Two of them, “The Rage and the Pride” and “The Force of Reason,” have been translated into idiosyncratic English by Fallaci herself. (She has had difficult relationships with translators in the past.) A third, “The Apocalypse,” was recently published in Europe, in a volume that also includes a lengthy self-interview. She writes that Muslim immigration is turning Europe into “a colony of Islam,” an abject place that she calls “Eurabia,” which will soon “end up with minarets in place of the bell-towers, with the burka in place of the mini-skirt.” Fallaci argues that Islam has always had designs on Europe, invoking the siege of Constantinople in the seventh century, and the brutal incursions of the Ottoman Empire in the fourteenth and fifteenth centuries. She contends that contemporary immigration from Muslim countries to Europe amounts to the same thing—invasion—only this time with “children and boats” instead of “troops and cannons.”

  Like

 4. G.Deckzeijl // 13/07/2014 om 10:37 //

  Ik zal op deze zonnige zondag de zorgen van niet alleen Newt Gingrich er nog even bij u INSTAMPEN.

  Alleen de waarheid kan de islam stoppen.

  Like

 5. G.Deckzeijl // 13/07/2014 om 10:46 //

  Aan alle islamoFASCISTEN binnen de Ndederlandse landsgrenzen:

  Like

 6. G.Deckzeijl // 13/07/2014 om 10:48 //

  … één letter teveel…(doet niets af aan de bedoeling)

  Like

 7. G.Deckzeijl // 13/07/2014 om 11:10 //

  Lezer, ga naar deze pagina…
  http://www.de-stek.info/hvv/index64db64db.html?pagina=119&AuthorID=26
  …en klik aldaar de titel “ik maak geen grapjes” van 6-11-2007 aan.
  Hetzelfde met de data 12-11-2007 en 20-12-2007,
  resp. Naderende ramp Deel 1 en 2.

  Like

 8. G.Deckzeijl // 13/07/2014 om 11:21 //

  Alle moslimfundamentalisten oprotten uit deze wereld, te beginnen in de EU.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22849659/__EXCLUSIEF_vanuit_Israel__.html

  Like

 9. G.Deckzeijl // 13/07/2014 om 18:53 //

  Zie 13-7, 10:46
  Elders op het net wordt deze schrille tegenstelling tussen Israël en Gaza annex de Palestijnen een cartoon genoemd.
  Maar dat is ’t pertinent NIET.
  Het is de bittere realiteit van alledag.

  Like

 10. smeerlapperij

  Like

 11. Door raketaanval van #Hamas zitten nu 70K piepeltjes in #Gaza zonder stroom. Dat is nou vervelend. http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4542914,00.html

  Like

 12. Ghe, recordviews vandaag. 1200+ en de avond is nog maar net begonnen.

  Like

 13. G.Deckzeijl // 13/07/2014 om 23:03 //

  Die lul verdient van mij een pak op z’n lazer met z’n misleidende gezwets.

  Like

 14. G.Deckzeijl // 13/07/2014 om 23:07 //

  …lichtgetint…
  Zie verder HET PROJECT.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22850865/__Vrouw_mishandeld__.html

  Like

 15. G.Deckzeijl // 14/07/2014 om 05:36 //

  Beetje vreemd dat E.Voet NU PAS met haar afkeuring op de proppen komt.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22851471/__Tonen_nazivlag__schandalig___.html
  Israël koppelen aan nazi-symbolen en dito praktijken in combinatie met dat VERZONNEN Palestijnse volk, is al jaren de gore praktijk van quran propelled jew haters..!!!

  Like

 16. G.Deckzeijl // 14/07/2014 om 05:41 //

  za 10 dec 2011
  Gingrich: Palestijnen zijn een verzonnen volk
  WASHINGTON – De Republikeinse Amerikaanse presidentskandidaat Newt Gingrich heeft vrijdag in een interview duidelijk gemaakt dat de Palestijnen wat hem betreft niet op een eigen staat hoeven te rekenen. De Palestijnen zijn volgens hem „een verzonnen volk” met een leiderschap dat er vooral op uit is om Israel te vernietigen.
  „Onthoud dat er nooit een staat Palestina is geweest, het gebied was deel van het Ottomaanse Rijk”, zei Gingrich in een vraaggesprek met de Amerikaanse joodse televisiezender Jewish Channel.
  „Ik denk dat we te maken hebben met een verzonnen Palestijnse volk, dat eigenlijk uit Arabieren bestaat en historisch gezien deel uitmaakt van de Arabische gemeenschap”, aldus Gingrich, die volgens peilingen momenteel de beste kansen heeft om te worden verkozen tot de Republikeinse uitdager van Barack Obama bij de presidentsverkiezingen van volgend jaar.
  Zowel de radicaalislamitische beweging Hamas, die de Gazastrook controleert, als de Palestijnse Autoriteit (PA) van president Mahmoud Abbas die de dienst uitmaakt op de Westelijke Jordaanoever, leggen volgens Gingrich een „enorm verlangen om Israel te vernietigen” aan de dag.
  De Republikein kan zich dan ook niet vinden in het buitenlandse beleid
  van de huidige Amerikaanse regering, die voorstander is van de oprichting van een onafhankelijke Palestijnse staat door onderhandelingen met Israel. De Amerikaanse regering maakt zelf wel onderscheid tussen Hamas, dat het ziet als terroristische groepering, en de PA van Abbas die het ziet als gesprekspartner.
  De manier waarop Obama’s regering diplomatie bedrijft in het Midden-Oosten vindt Gingrich „zo ver van de realiteit afstaan dat het net zoiets is als je kind meenemen naar een dierentuin en uitleggen dat een leeuw een konijn is”.
  (geleend van de Sjuulbode via deze link:
  http://tinyurl.com/7p636na )

  Like

 17. Soms heb ik dus gewoon goeie plannen. Al zeg ik het zelf. Kijk dat die raketten van Hamas nou niet bepaald nauwkeurig zijn weten we allemaal. Gisteren kwamen ze oa. op Ramallah en Hebron terecht en ze schoten hun eigen elektriciteitsvoorziening aan bagger. Daar moet je gebruik van maken denk ik dan. Er zijn wel wat meer doelen aan te wijzen. Zo zou je die walgelijke al aqsa puist in poeier kunnen veranderen en dan zeggen dat het een afzwaaier van Hamas was. Waar woont die Abbas? Enfin, u begrijpt me…

  Like

 18. E Voet liep mee met de ik-ben-een-marokkaan-actie. Tot aan de Dokwerker. Ze had die jihad vlag al tijden gezien maar besloot toen pas rechtsomkeert te maken. Lux et Libertas en ik hebben der op twitter ijverig over ondervraagt. Op een gegeven moment ging ik wat anders doen. Toen ik de volgende dag de rest van het gesprek tussen madam Voet en Lux terugkeek, bleek dat ze hem niet veel later geblokt had. Dat is mevrouw Voet. Mevrouw Voet denkt dat je een racist bent als je islamkritisch bent. Zo, en niet anders. Mevrouw Voet schaadt de Joodse zaak en doet de Israëlische ook geen goed.

  Like

 19. “@R_de_Collie: Aangifte tegen anti-Israël demonstratie: http://hlfgr.co/1mNvm9c #pvv #islam”terecht!

  Like

 20. G.Deckzeijl // 14/07/2014 om 23:14 //

  Mosterd na de maaltijd door de christenunie.
  Veel beter is om de lafbekkenmentalteit van de pro-Palestijnse idioten voor het voetlicht te brengen die niets willen weten van het feit dat hamas zich verschuilt achter vrouwen en kinderen om zodoende Israël in een kwaad daglicht te plaatsen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22854665/___Actie_tegen_hakenkruizen___.html

  Like

 21. G.Deckzeijl // 15/07/2014 om 11:52 //

  Waarom gaat hij die islamofascisten niet de wacht aanzeggen?
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22857187/__Gesprek_met_Joodse_organisaties__.html

  Like

 22. jitskesez // 19/07/2014 om 00:05 //

  Dit is op My Blog herblogd.

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Shariapolitie knielt voor islamitische terroristen | Fubar
 2. Shariapolitie knielt voor islamitische terroristen | De Vrije Chroniqueurs
 3. Shariapolitie | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: