Kristallnacht 2014

Gebroken glas 02_jpg40 jaar islam in België werd vorige week feestelijk gevierd op de VRT. Er werd allerlei goeds en begripvols verteld over de islam. De werkelijkheid op straat gaf een heel ander beeld. 40 jaar islam in Europa leidt tot gruwelijke ellende. Velen hebben het al lang voorspeld en er voor gewaarschuwd, maar men wilde het niet zien. Nu steekt het monster zijn lelijke kop overal duidelijk zichtbaar op en er wordt niet ingegrepen. Waar gaat dit eindigen?

Kristalnacht 2014

Is die al begonnen of moet die nog komen? Hoeveel ramen moeten er ingegooid worden voor je er die benaming aan geeft? 12, 13 en 14 Juli zagen we islamitische protesten in alle grote Europese steden tegen de Israëlische zelfverdediging tegen de terroristen van Hamas. In Den Haag werden er hakenkruizen meegedragen en ISIS- en al-Qaeda vlaggen. ‘Don’t do to us, what Hitler did to you’ of een vergelijkbare tekst stond er te lezen op een spandoek. Een absurde vergelijking, alleen al vanwege de aantallen slachtoffers, maar meer nog vanwege de intentie. Israël verdedigt zichzelf en is geenszins met een uitroeiingsoorlog bezig, Israël probeert juist de burgerslachtoffers tot een minimum te beperken. Vergelijkingen met Hitler zijn altijd populair in het Midden-Oosten. Mein Kampf vindt immer gretig aftrek en staat onveranderd in de top 10 van de bestsellerlijst. Soms wordt betreurd dat Hitler zijn werk niet afgemaakt heeft, maar als het uitkomt wordt de holocaust net zo makkelijk ontkend. De waarheid is in islamitische handen net ze veranderlijk als mohammed en de koran.

Op Twitter zijn hashtags als #Hitlerwasright trending bij wijle. Als dat niet schrikbarend is.

Op diezelfde twaalfde Juli werd in Antwerpen de mohammedaanse slogan: “Khaybar, Khaybar ya Yahud, jaish Mohammed saya’ud” (Joden herinner je Khaybar, het leger van Mohammed is weer daar) geschreeuwd. Dat is een verwijzing naar de slachtpartij die Mohammed in die plaats aanrichtte onder de Joden, waar hij eigenhandig honderden Joden onthoofde en hun vrouwen en dochters tot slavinnen nam. Iets wat moslims over de hele wereld nog steeds graag imiteren, want de boze pedofiel is tenslotte hun meest aanbevelenswaardige en onfeilbare voorbeeld. Hetzelfde werd de week ervoor gescandeerd op een grasveldje in Den Haag.

De meest trieste gebeurtenis op die veertiende Juli was wel de islamitische aanval op twee synagoges in Parijs. Pogroms. U heeft allemaal de beelden wel gezien neem ik aan. Vandaag las ik dit verslag van iemand die die angstige uren meemaakte in één van die synagoges, terwijl ze (?) niet weg kon.

It is painful that defending synagogues with physical violence has become necessary again in Europe. For those inside the synagogue, many of whom were refugees from Muslim countries in which they were also targeted with violence because they were Jews, the experience was acutely terrifying, as this account shows:

Van de week werd er een raam ingegooid van de opperrabbijn in NL in Amersfoort. Dat was de reden voor Bolkestein om te spreken op de Pro-Israël demonstratie op de Dam afgelopen vrijdag. Vervolgens hing die een slap verhaal op, maar dat doet er nu niet toe. Frits Barend gaf het ook als reden op. De Marokkaanse ordeverstoorders die aanwezig waren zeiden duidelijk op 3.20: “Ik ben anti-Joods, ik ben anti-Israël.” En dat geeft de islamitische gedachtegang weer. Het gaat zeker niet alleen om Israël. Het gaat om de Joden. Als ze ooit, God verhoedde het, Israël van de Jordaan tot aan de zee veroverd zullen hebben, dan stoppen ze echt niet. De Jodenhaat is diepgeworteld in de islam. Ik las vandaag weer ergens het cijfer dat 13% van de koran gewijd zou zijn aan de strijd tegen de Joden en 7% van Mein Kampf.

Gaan we naar vandaag

Israël is een grondoffensief begonnen en dat is aanleiding tot nieuwe antisemitische islamitische protesten. In Brussel en Parijs waren de demonstraties verboden. In het geval van Parijs lijkt me dat zeer begrijpelijk, nog geen week geleden werden er synagoges aangevallen. Moet ik het misschien even in caps en bold schrijven?

NOG GEEN WEEK GELEDEN WERDEN ER SYNAGOGES AANGEVALLEN.

Best wel logisch om een vervolgdemonstratie dan te verbieden. Dit kunnen we niet tolereren van onze koloniserende Jodenhatende bezetters. De muzelmannen trokken zich er geen bal van aan en demonstreerden lekker toch en de politie greep niet in. Waar kennen we dat toch van? Godwin intended. Net als dat ze in Den Haag niet ingrijpen en dat ze in Antwerpen niet ingrepen en in Parijs bij de aanval op de synagoges niet ingrepen en dat ze in Duitsland de geluidsinstallatie op een politievoertuig ter beschikking stelden aan de islamonazis. De shariapolitie laat de nazistische moordenaars begaan. Zover is het gekomen. In Parijs en Brussel sneuvelden vele ruiten. Kristalnacht? Wanneer trekken we dat woord uit de kast? Wanneer zien we dat de geïmporteerde muzelmaniakken niets anders zijn dan de nazi’s?

Wanneer zien we in dat als de Joden op zijn dat de Christenen aan de beurt zijn? In het Midden-Oosten zijn ze al praktisch uitgeroeid in de afgelopen jaren van de bejubelde Islamitische Lente. En de islam zal niet stoppen; “Na de Zaterdagmensen, de Zondagmensen”. En de atheïsten, ik, staan nog een treetje lager, want zijn geen mensen ‘van het boek’. Er hoeft geen enkele vraag te zijn over de intenties van de islam, de islam is daar zelf allerduidelijkst over en schreeuwt het keer op keer uit zonder enige terughoudenheid. Het is onze overheid die de werkelijkheid weigert te erkennen. Ik heb geen idee wat voor druks die lui gebruiken, maar het is niet de mijne. Leven ze op slaappillen ofzo?

19 Juni

Dit was de gruwelijke werkelijkheid van vandaag, een twitterverslag:

Het Franse verbod op anti-semitische betogingen stelt niks voor.

 

 

 

 

 

Berlijn

Während einer Demonstration auf dem Berliner Kurfürstendamm von der palästinensischen Community, anlässlich des aktuellen Konflikts zwischen Israel und Gaza, riefen die Teilnehmenden mehrfach die antisemitische und volksverhetzende Parole “Jude, Jude, feiges Schwein, komm heraus und kämpf allein.”
Weitere antisemitische Parolen, die auf der Demonstration skandiert wurden:
– “Khyber, Khyber, ya Yahood, jesh Mohammed sofa ya’ud.” (“Oh Juden, denkt an Khyber, Mohammeds Armeen werden wiederkehren.”)
– “Zionisten sind Faschisten, töten Kinder und Zivilisten”
– “Tod, Tod, Israel”
– “Kindermörder Israel, Frauenmörder Israel, Massenmörder Israel”
– “Netanjahu, feiges Schwein, komm heraus und kämpf allein.”
– “Und Zionisten, leise leise, ihr seid doch alle Scheiße”

 

Ook in België trekken de jodenhaters zich niks van het verbod aan en grijpt de politie niet in:

De betoging in Brussel tegen de oorlog in Gaza is op het einde uit de hand gelopen. Een groep van een honderdtal jongeren had zich van de betoging losgescheurd en is keet beginnen schoppen.

De betoging verliep vanmiddag aanvankelijk luidruchtig maar zonder incidenten.De betoging werd aangevraagd, maar werd door het stadsbestuur verboden omdat er te veel onduidelijk was, over het het parcours en het aantal deelnemers. Lees verder >>

Het valt niet te ontkennen dat de islamitische Jodenhaat vol uitgedragen wordt. Een ieder die dat nu nog af wil doen als ‘het is maar een minderheid’ en ‘het valt wel mee’, moet zich in een hoekje gaan zitten schamen. 70 jaar na WOII is de Jodenhaat alomtegenwoordig in Europa. En niemand kan ontkennen uit welke hoek het komt.

Het is islamitische Jodenhaat.

En nee, niet van die kleine geveinsde extremistische minderheid. Het zit ingebakken in de islam omdat mohammed zelf honderden Joden de keel doorgesneden heeft en het perfecte voorbeeld is voor elke moslim.

Voor een moslim is er niks mooiers dan een Jood te vermoorden.

Dat is de waarheid en dat is de laatste dagen gruwelijk aangetoond en daar zullen we naar moeten handelen.

Headerfoto gejat van Frank van Klaveren. Met een dikke dankjewel.

Gepubliceerd op De Vrije Chroniqueurs >>

 

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Kristallnacht 2014

 1. G.Deckzeijl // 21/07/2014 om 02:40 //

  “Brother, you can believe in stones, as long as you don’t throw them at me” Wafa Sultan, vanaf, 3:39

  Alle moslimfundamentalisten OPROTTEN, te beginnen in de EU.

  Like

 2. Like

 3. G.Deckzeijl // 22/07/2014 om 22:02 //

  Mijn Frans is bereslecht.
  Staat daar zoiets dat Joodse uitbaters hun nering op last van de politie moeten sluiten?

  Like

 4. Inderdaad.

  Like

 5. tijluylenspiegel // 23/07/2014 om 09:58 //

  Mijn bloed kookt van machteloze woede.
  Woede op politici die dit goedpraten.
  Woede op de politie die dit toestaat.
  Woede op de demonstranten die blijk geven van belachelijk weinig kennis van de feiten.
  Woede op de openlijke Jodenhaat.

  Like

 6. G.Deckzeijl // 23/07/2014 om 11:13 //

  Voel met je mee! Zou willen dat het halve land er zo over dacht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: