Facebook Page Publishing Identities of French Jews to Encourage Attackers; 15 Men Assault a Jew in Paris Suburb After Confirming Photo

smile, you're on facebook

smile, you’re on facebook

A violent mob of  more than a dozen men in France assaulted a Jew at his home in a Paris suburb after confirming that his photograph had been published by a French Facebook page identifying Jews to be targeted for physical intimidation, The Union of Jewish Students of France, the UEJF, said in a statement on Friday.

The Facebook page, ‘Jeunes Révolutionnaires Français’, JRF, or ‘Young French Revolutionaries’, posted the names and photos of 32 Jews. The assault on one of those listed took place on Thursday night in Bobigny, Seine-Saint-Denis, a Paris suburb. The assailants were armed with iron bars.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: