Het was weer gezellig in de Schilderswijk vanmiddag

Politie belaagd in Schilderswijk

Veel ophef in de Haagse Schilderswijk zaterdagmiddag, toen zo’n 200 omstanders zich bijna tegen de politie keerden. Agenten hadden een melding gekregen dat een vader in een supermarkt aan de Hoefkade zijn kind sloeg, aldus een politiewoordvoerder.

Omstanders begonnen zich met het incident te bemoeien en er ontstond op straat een grote oploop. Op dat moment waren er vier agenten aanwezig met bijna 200 man tegenover zich, vertelt de politiewoordvoerder.

Lees verder >>

Drie aanhoudingen na tumult op straat

  • Laatste update: 06-09-2014 | 20:07

Den Haag – Een grote groep omstanders verzamelde zich zaterdagmiddag om agenten, die bezig waren met een melding van de mishandeling van een kind. Ze gooiden eieren en tomaten naar hen. Één 36-jarige man kwam met een vleesbijl op de agenten af.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: