Israel preparing for ‘very violent’ war against Hezbollah, TV report says

Just 10 days after a ceasefire ended a 50-day Israel-Hamas conflict, the Israeli army is “making plans and training” for “a very violent war” against Hezbollah in south Lebanon, an Israeli TV report said Friday night, without specifying when this war might break out.

The report, for which the army gave Israel’s Channel 2 access to several of its positions along the border with Lebanon, featured an IDF brigade commander warning that such a conflict “will be a whole different story” from the Israel-Hamas conflict in which over 2,000 Gazans (half of them gunmen according to Israel) and 72 Israelis were killed. “We will have to use considerable force” to quickly prevail over the Iranian-backed Hezbollah, “to act more decisively, more drastically,” said Colonel Dan Goldfus, commander of the 769th Hiram Infantry Brigade.

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Israel preparing for ‘very violent’ war against Hezbollah, TV report says

  1. G.Deckzeijl // 09/09/2014 om 07:24 //

    Was te verwachten.
    Aan alle geduld komt ook daar een keer een eind.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: