Marokko bevestigt eindelijk bouw veiligheidshek rond Melilla

hek

Lees verder >>

En dat is bij lange na niet genoeg, en dit voorstel van mij is ook slechts een klein beginnetje:

De beveiliging om de Barbaren buiten de deur te houden zal drastisch opgeschroefd moeten worden. Barbaren ja.  Eerste Barbarijse oorlog, Tweede Barbarijse oorlog. Barbarijse zeerovers. Patrouilles voor de kust en af en toe een stad in de as leggen zoals Michiel de Ruyter deed. De hekken om Melilla en Ceuto verdubbelen en er 20.000 volt op zetten. Mijnenvelden aanleggen, automatisch snelvuur aansluiten op bewegingssensoren, meerdere slotgrachten met alligators erin. Op zee moeten de alligators misschien vervangen worden door haaien.

 

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: