De zoveelste brief aan mijn moeder

Lieve moeder,

De originele mail krijgt u weer eens niet, om duidelijke redenen.

bersiap-soerabajaIk ben heel blij dat je dat ziet. We hebben het een tijdje terug gehad over de Bersiap-periode.  Dat waren ook mohammedanen, volgelingen van mohammed, de pedofiel en slavenjager en overvaller, die door 2 miljard mensen op deze Aarde als de perfecte navolgbare mens gezien wordt, de 7e eeuwse Hitler maar dan op een wat grotere schaal. 240 miljoen doden tegenover een schamele 30 van die islam-aanhanger uit Berlijn is niks. Wist je dat, dat de heer A.H. te B. de beste vrindjes was met de islam? Het was de oom van Yasser Arafat, die terrorist die vliegtuigen opblies en toch een nobelprijs voor de vrede kreeg, Amin al Hoesseini, die Hitler aanzette tot de holocaust. Het was een islamitisch geïnspireerde holocaust. Dat is niet omdat ik op de islam wil pissen, dat is omdat het de feiten zijn. Ik kan je desgewenst overstelpen met een stortvloed aan bronnen, maar iets zegt me dat je daar geen behoefte aan hebt.

Laat ik het heel veel simpeler vragen.
Wat vind je er van dat de door ons binnen gelaten barbaren op onze dierendag het slachtfeest vieren? Nee, ik ga geen gruwelijke fotoos of ellenlange verhalen toevoegen, dat vind je niet leuk.

Wat vind je er van dat de door ons binnen gelaten barbaren op onze dierendag het slachtfeest vieren? En dat ze weigeren te wijken? Moeten ze je eerst persoonlijk in je bek pissen, je dochter verkrachten en je kleindochter in een burka dwingen? Jij weet niet wat ik weet, maar je krijgt allicht iets mee van wat er momenteel met ISIS gebeurt. ISIS is islam. Ze doen exact wat mohammed  deed. En dat is dan wel weer lief van die mohammedanen dat ze dat uitvoerig beschreven hebben in de Hadith’s, zeg maar de uitleg bij de koran, want zonder is er geen touw aan vast te knopen. En ik heb dat duivelse boek toch al een paar keer uit inmiddels.

De vraag:
Is het redelijk dat moslims, terwijl ze hier te gast zijn, een slachtfeest vieren op de dag dat wij dierendag hebben?

Of zijn het misschien onmensen? Geïndoctrineerde zombies? Zeg het maar, veel meer smaken zijn er niet. Wegkijken leidt tot de onthoofdingsdood. Klinkt cru, maar ik heb het niet verzonnen en zal het nooit iemand aandoen. Ik ben niet de haatzaaier. Ik vertaal slechts een stukje islam. Zodat je weet wat jou en je nageslacht te wachten staat.

Ik snap dat je niks met de PVV hebt. En daar kan ik ook nog wel enigszins in meegaan, Wilders drukt zich niet altijd even handig uit. Ik had gister een kort gesprekje met Esther Ouwehand, de nr 2 van de Partij voor de Dieren, op twitter. En ook zij sprak zich onomwonden uit tegen de islamitische slachtpartij, het onverdoofde bloedbad op nota bene dierendag (stem daar dan op). Dat kan toch alleen maar bedoeld zijn om ons te schofferen, om te laten zien dat ze op geen enkele wijze rekening met ons willen houden, om ons regelrecht in de bek te pissen zoals ik eerder zei. Doe dat in de bondgenootstaat Saoedi-Arabië waar wekelijks twintig mensen onthoofd worden, maar niet hier. We brommen wat en ze gaan hardlachend door. Wat onthoofden ze volgend jaar in Nederland? Als je geleerd hebt een schaap de strot door te snijden kan je dat ook met een mens. Theo van Gogh kan er niet meer over meepraten.

Fuk de integratie zeggen ze (staat in de koran he: Gij zult geen ongelovigen tot uw vrienden nemen, segregatie is voorgeschreven in de koran, en ja moslims nemen dat handboek voor de slachting van de ongelovige letterlijk, letterlijk), terwijl ze 7 miljard per jaar kosten en ze meer dan de helft van de sociale zorg en de penitentaire inrichtingen opeisen. Wat voor goeds hebben ze ons gebracht? Geef me één voorbeeld waar de islam een verrijking is in Nederland. Eéntje maar. Kun je niet he. Dat is omdat islam van de duivel is. Het is misschien al te laat, maar zeker de hoogste tijd dat we op onze saeck gaan letten als we ons land niet willen verliezen.

Jouw voorvaderen en daarmee ook de mijne hebben er voor gestreden en geleden. Geef het niet gratis weg aan de nieuwe nazi’s. Ja, nazi’s. In de koran staat: de dag des oordeels zal niet komen tot de laatste jood dood is. En op die dag des oordeels wachten ze, kijken ze naar uit, want eerder krijgen ze hun perverse paradijs niet. Joden uit/in Europa vluchten momenteel omdat er een ware islamitische jodenjacht gaande is en dan durft dat smerige moslimgajes zich te portretteren als de ‘nieuwe joden’ want zij zouden last hebben van discriminatie.

Ik wens de islam de wereld uit en te beginnen uit Nederland, en islam is een kanker verspreid door de dragers van deze dodelijke ziekte.

Je liefhebbende zoon.

Ps. Mijn volgende stukje staat weer helemaal vol met linkjes en achtergrond-info, maar dit moest even tussendoor.

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on De zoveelste brief aan mijn moeder

  1. boorzalf // 24/05/2015 om 02:04 //

    Er komt een dag dat de dieren wraak nemen op de islam.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: