Hamas graaft door aan zijn aanvalstunnels

De krant van Hamas, Al-Risalah, meldde dat Hamas nog steeds tunnels richting Israël graaft. De verslaggever van de krant schreef dat hij zelf zo een terreurtunnel heeft bezocht. Deze zou bedoeld zijn voor een aanval op Israël, die slechts een kwestie van tijd lijkt te zijn.

Archieffoto. Archieffoto.

De genoemde tunnel werd door het Israëlische leger tijdens het laatste conflict vernietigd, maar Hamas zou hem een aantal meters onder de grond weer opbouwen. Daarmee wordt het ‘succes’ dat Israël meent te hebben behaald toen het de terreurtunnels vernietigde, weer tenietgedaan.

Dit bericht, en een soortgelijk ongeveer een maand geleden, schijnt de internationale gemeenschap, met de EU de VS voorop, er echter niet van te weerhouden 5,4 miljard dollar voor de wederopbouw van de Gazastrook toe te zeggen.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: