Facebook houdt meer dan 700! gegevens bij van iPhone gebruikers

1Dat Facebook niet de meeste privacy-vriendelijke dienst is (sarcastisch understatement ter benadrukking..) zal voor niemand nieuw zijn. Dat ze meer dan 700 unieke gegevens van de gebruikers van hun mobiele App bijhouden is wel nieuw en schokkend!

Uw privacy (en dan met name het gebrek daaraan) is de laatste tijd een hot-issue. Ook de problemen rond privacy bij het gebruik van Smartphones wordt steeds betere belicht. Facebook zou zomaar de het volgende bedrijf kunnen zijn dat de komende tijd onder vuur komt te liggen. Een Reddit gebruiker heeft aanwijzingen dat zowel de mobiele Facebook app en de messenger app meer infomartie van je vergaren en naar Facebook sturen dan verwacht wordt.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: