PVV: Eigen inwoners eerst bij toewijzing huurhuis

De Partij voor de Vrijheid in de Haagse gemeenteraad maakt zich “grote zorgen over de tsunami van vluchtelingen” naar Nederland.

danielle de winter Facebook vierkantjeDen Haag staat voor de opgave om in 2015 660 vluchtelingen te huisvesten: een verdubbeling van het huidige aantal. De PVV vreest de gevolgen die dit zal hebben voor de eigen inwoners, waaronder de wachttijden op een sociale huurwoning. De partij pleit daarom voor een “eigen inwoners eerst-beleid” bij de toewijzing van een huurhuis.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: