Bij de Volkskrant werken geen journalisten maar jihadisten

Tendentieuze titel:

2

Duitsland vreest een pact van hooligans en neonazi’s

Dat hakt er lekker in nietwaar. Is de Volkskrant nu ook al ongefundeerd, tendentieus en…

En heel erg populistisch.

De Duitse autoriteiten maken zich grote zorgen over groeperingen van agressieve voetbalhooligans en neonazi’s die gezamenlijk tegen salafisten willen optreden.

Ja, dat kan je niet hebben dat iemand de islamisering eindelijk eens zat begint te worden. Ik had van de week een kort twittergesprekje met wat “intellectuelen”, en mijn stelling was dat intellectuelen ons niet gaan redden. Niet uit de klauwen van de EU en ook niet uit de moordmachine die de islam is.

“Schrijf een stukkie, begin een blog, verkrijg 60.000 handtekeningen. Vraag een vraag aan in de Tweede kamer. Laat je uitlachen op de publieke televee. Ontmoet de desinteresse. Besef dat 1000 hooligans meer kunnen dan 20 intellectuelen. 20 Bikers weet ik dan weer niet. Zijn die niet intellectueel? Intellectuelen overschatten zichzelf, denken vooral dat ze heel belangrijk zijn, terwijl je er eigenlijk geen ruk aan hebt. Geleuter in de berm achter de vangrail van de media.”

Het is best geinig dat je je eigen overhemd kan strijken. Ik heb er geen, maar hoe snel haal je je AK-47  in en uit elkaar? Laat je mij niet liggen als ik doodbloed? Deel je je laatste speed met me? Weet je uberhaupt wat het is? Heb je wel eens een paar maanden zonder enige vorm van inkomen geleefd? Did you ever safe somebody’s ass? Vallen lekker wijven voor je, of ben je een sukkel?

Intelligentsia. Ze bepalen niet het publieke debat, in opinieprogramma’s, op de televee, en achter betaalmuren misschien, afgeschermd van de realiteit. Intellectuelen steken geen parlementen in de fik, het zit niet in hun aard. Ze kunnen niet lassen, ze kunnen niet timmeren, ze denken dat ze kunnen schilderen, dat wat ik verfen (mijn spelfouten zijn bewust, en daarmee geen fout meer. Het is simpelweg een beter woord) noem, en zitten vervolgens onder de troep.

 Afgelopen zondag kwam het in Keulen tot grootschalige geweldplegingen van deze ‘Hooligans gegen Salafisten’ tegen de politie. Vooral in Berlijn maakt men zich op voor rellen op en rond 9 november, de dag dat de Muur 25 jaar geleden viel.

Revoluties verlopen zelden vreedzaam. Mijn advies aan de heersende kaste: leg vrijwillig je macht neer. Dan kan het wel vreedzaam. Zo niet, dan is het wachten op de wraak van het volk. Uit alle poriën stijgt de haat  jegens de overheid, de dictatoriale EU en de ons dood willende islam op. Genoeg is genoeg zeggen de mensen. Uit elke poll blijkt, door heel Europa, dat men de islam zat is, dat men niet onder de dictatuur van de EU wil leven. Langzaam gaan de ogen open bij de mensen, en dat ondanks de immense propaganda die over die mensen uitgestort wordt via staatsomroepen en andere staatsaangestuurde media. De ware islam komt steeds duidelijker in beeld, IS is daarbij een grote hulp. En steeds duidelijker wordt ook dat de EU er slechts is met één bedoeling. Het knechten van de vazallen. In Griekenland zijn ze al tot de hongerdood gedreven. In zuidelijke lidstaten zijn de jeugdwerkloosheidscijfers van een zodanige omvang dat er generaties over heen zullen gaan voor het in die landen weer een beetje goed gaat. De Spaanse Reconquista heeft 700 jaar geduurd. Besef, en bereid u voor.

De autoriteiten vrezen dat het na het geweld van zondag niet bij een eenmalige demonstratie van gewelddadige voetbalfans en neonazi’s blijft. ‘Zulke uitingen kunnen binnenkort ook plaatsvinden in Berlijn, in Dortmund of Hamburg, ja, in elke Duitse stad’, zegt een veiligheidsexpert.

Het zal verdorie tijd worden dat men Europa-breed de islam er uit trapt. En dat is nog nooit in de afgelopen 1400 jaar gelukt met lieve woordjes en praatclubjes en geitenwollensokkenbreiers.  De geschiedenis van islam is de geschiedenis van 1400 jaar aanvallen op Europa. En de islam is onveranderlijk, precies dat is wat het zo achterlijk maakt. De koran is het letterlijke woord van god. Eén keer er aan twijfelen en je kop gaat eraf. Wetenschap bestaat bij de gratie van twijfel en discussie. Dat mag niet in de islam. Ibn Galdoun, die van die school: “Kennis vergaren is onzin, want alles staat al in de koran.” En dan doodleuk volhouden dat de islam de kennis uit de oudheid heeft doorgegeven. Wat veel mensen over het hoofd zien is dat het Oost-Romeinse Rijk tot 1453 heeft bestaan. Zouden die heel misschien iets bewaard hebben? De islam heeft vast wel een paar dingen bewaard. Die zogenaamde gouden eeuw van de islam werd toch voornamelijk gevormd door wetenschappers uit volkeren die ze even tevoren zelf veroverd hadden. Dat eigenwijze vrijdenken was meestens binnen een paar generaties wel uitgeroeid. Was het niet kalief Umar die Egypte aan zijn kromzwaard reeg en toen één van zijn generaals hem vroeg wat te doen met die enorme hoeveelheid boeken, de bibliotheek van Alexandrië, op dat moment de grootste ter wereld, zei: als het niet in de koran staat is het overbodig, verbrand het maar.”

Het leed zal niet te overzien zijn als extremistische moslims, waarvan er zo’n zesduizend in Duitsland wonen, op hun beurt in de buurt tegendemonstraties gaan houden. In Keulen waren die niet te zien.

Ik wil niet vervelend doen, maar er wonen 6 miljoen moslims in Duitsland. Bovendien klinkt je opmerking als een dreigement. Als ik niet doe wat jij wilt, dan… Fuk you!

Ik heb ook geen Neo-nazi’s gezien. Op jullie foto’s staan ze niet.  En ik weet heel zeker dat als jullie ze gehad zouden hebben jullie ze zo groot mogelijk in je krant afgedrukt zouden hebben. Ik zag geen swastika’s of hakenkruizen en ook geen hitlergroeten. Twee kenmerken die ik steevast wel aantref bij demonstraties van islamitische organisaties. De islam is namelijk nog een stukje erger dan het nazisme.

Op sociale media van neonazi’s wordt al driftig gezinspeeld op nieuwe ‘acties tegen salafisten’. Op websites staan teksten met opschriften als: ‘Gemeinsam für Deutschland’, afgedrukt in gotische letters.

Leuk zo’n, gratuite opmerking, of eigenlijk ook niet. Bron? Factfree Volkskrant?

‘Gemeinsam für Deutschland’, afgedrukt in gotische letters.

Ik kan me ook niks ergers voorstellen.  Ik beken me schuldig. Ik heb Die Leiden des jungen Werthers in het HochDeutsch met Gothische letters gelezen, ooit, in Italië. En Schiller. Foei.

Thomas de Maizière (CDU), minister van Binnenlandse Zaken, bestudeert of dergelijke demonstraties verboden kunnen worden. ‘Wanneer vooraf vaststaat dat zo’n demonstratie tegen IS alleen maar een vehikel is om geweld te plegen, vaak ook na het nodige gebruik van alcohol, dan is een verbod, ook voor de rechter, makkelijk uit te leggen’, aldus de bewindsman.

Ja, dat zat er dik in. Jullie doel is om ons de islam op te dringen, zodat we nog slaveriger dan slaverig zullen zijn. Ik pas.

Voor De Maizière zijn het tijden vol kopzorgen. Waren er een paar weken geleden al zeer gewelddadige rellen in onder meer Hamburg en Celle tussen Koerden, yezidi’s en salafisten, sinds zondag komt er nu het tegen moslims gerichte straatgeweld van hooligans en neonazi’s bij.

Kopzorgen? Je hebt godverdomme zelf deze ellende gefaciliteerd terwijl je bij volle bewustzijn was. Dit was toch je doel? De islamitische onderwerping van het Oude Continent? Als ongelovige hond moet je je inderdaad kopzorgen maken in het aanstaande kalifaat. Ik plaats geen onthoofdingsvideootjes, want dat vind ik smerig en u kunt ze elders al zien. De hoeveelste keer zeg je nu neo-nazi’s? Mag ik misschien even dit artikel bij E.J. Bron in herinnering roepen? Nazivlaggen? Geen een!

We hebben wel nazi-vlaggen en de hitlergroet gezien  op islamitische demonstraties tegen Israël de afgelopen tijd, er werd openlijk ‘Dood aan de Joden’ gescandeerd, en Van Aartsen constateerde dat er geen grenzen waren overschreden. De islam is het nazisme en het wordt door de Volkskrant beschermd, gedoogd en gepropageerd. NSB-ers waren onschuldige kindertjes vergeleken bij de jihadi’s die de Volkskrant volpennen.

Daarnaast maakt De Maizière zich ernstig zorgen over de honderden Duitse salafisten die in het Midden-Oosten onder de banier van IS vechten.

Meen je dat? Voor 5 cent per jihadi kun je het probleem verhelpen. En nee, ik hoef geen geld om drie jaar lang een advies-commissie te leiden.

Net als in Nederland vrezen de Duitse autoriteiten dat sommige van deze terroristen bij terugkomst in het vaderland geneigd zullen zijn aanslagen te plegen.

‘Geneigd zullen zijn’. Ogossie. Misschien niet, misschien wel.  Een gratis koran kun je aanvragen bij de partij van de eenheid. Doen! Zeg ik. Nee, het is niet een kwestie van geneigd zijn. Ze zijn ritueel verplicht, ideologisch genoodzaakt. Indoctrinatie werkt. Daarom vinden jullie islam toch ook zo leuk? Of ben ik nou gek?

Tot verrassing van de autoriteiten komt daar het nieuwe anti-IS-verbond van voetbalhooligans en neonazi’s bij, juist nu de ‘gewone’ rellen rond de Duitse voetbalstadions zo goed als verdwenen zijn.

Als ik dit nu als afzonderlijk nieuwsfeit presenteer en er de enkele opmerking: “mooi.” bij plaats, dan kan ik me als columnist aanmelden bij DDS, denk ik. Als dan vervolgens de reaguurders nog op me los gaan en ik ze op mijn islamitische beurt weer schoffeer.

 De autoriteiten waren zondag hogelijk verbaasd over de grote aantallen ‘Hooligans gegen Salafisten’ die de straten van Keulen onveilig maakten. Een kleine vijfduizend man, veelal ‘Glatzköpfe’ (kaalkoppen), had gehoor gegeven aan oproepen op sociale media ‘om iets tegen het salafisme te doen’.

O? Je kan zelfs Duits? Wunderbaar. Heb je ook een fotootje van die kaalkopjes, want in je artikel zie ik ze niet?

Het was een vreemde mix van gewelddadige voetbalfans en bekende neonazi’s die ‘s middags door Keulen trokken. ‘Fans’ uit Mannheim, Bremen, Dortmund, Gelsenkirchen en Duisburg, plus leden van extremistische partijen als NPD, Die Rechte en ProNRW. Sommige deelnemers kwamen overigens uit Nederland, getuige Nederlandse teksten op enkele spandoeken. Bekende neonazi’s als de 61-jarige ‘SS-Siggi’ liepen in de rijen mee. Compleet met beruchte nazistische uitingen, zoals de getatoeëerde cijfers ’88′. De ’8′ is de achtste letter uit het alfabet, de ‘H’. ’88′ staat voor ‘Heil Hitler’.

Toen Michiel de RuyterAlgiers platbombardeerde zaten Thierry Baudet, Trias Politica, Frits Bolkestein, Nausica Marbe, Sassen van Elsloo. En ik noem maar wat random niet-extreem-linksen ook niet aan boord. Echte beslissingen worden niet genomen in de Tweede Kamer. Echte beslissingen neemt het volk zelf. En ik moet u zeggen. De signalen die ik opvang stemmen mij niet vrolijk.

Op de Breslauer Platz kwam het tot hevige gevechten met de politie. Er werd met vuurwerk, stenen en fietsen gegooid, een politiebusje werd omgeworpen.

Gebeurt anders nooit bij voetbal toch? Wacht maar tot je krant en je parlement in de hens staat, want dat gaat gebeuren.

Ook journalisten werden aangevallen: ‘Lügenpresse auf die Fresse!’ (Sla de leugenachtige pers op hun smoelwerk).

Duh. Je mag blij zijn als je er zo genadig van afkomt. In Burkina Fasso, jullie natuurlijke habitat, staken ze daarnet bijna gelijktijdig het parlement en de media in de fik. Nooit gedacht dat ik nog eens zou zeggen dat we een voorbeeld zouden moeten nemen aan Burkina Fasso.

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Bij de Volkskrant werken geen journalisten maar jihadisten

 1. Hooligans, neonazi’s, alles wordt er weer bij gehaald om deze demonstratie in een kwaad daglicht te stellen. Heel sterk artikel met goede links waarin het ultieme doel van de islam (wereldheerschappij) duidelijk naar voren komt, en dat westerse politieke intellectuelen de onderdanen van deze totalitaire oorlogsideologie met hand en tand bijstaan in het veroveren van een compleet continent. Met zulke ‘leiders’ hebben ze voorlopig geen kromzwaard nodig (was het niet Gaddafi die zei dat de moslims Europa via de baarmoeder gaan veroveren?). Maar zodra ze die gaan gebruiken (en dat gaat zeker gebeuren) maak dan uw borst maar nat. Dan staat het paard van Troje al met 4 poten in dar al-harb, en hebben ze hun doel al grotendeels met behulp van westerse leiders bereikt.

  Ik wacht met spanning op wat er volgende week zondag komen gaat, en op de tijd dat onze eigen Hooligans en neonazi’s tot actie overgaan en de collaborateurs uit de Nederlandse regering aan de schandpaal nagelen. Dat wil deze kale hooligan voor geen goud missen.

  http://eunmask.wordpress.com/2012/02/27/de-eu-ontmaskerd/

  Like

 2. Ben van der Kooi // 01/11/2014 om 01:18 //

  Gewoon een paar vragen / opmerkingen ter overweging:

  Waar waren de beelden / verslagen afgelopen zondagavond,
  verslagen in de kranten afgelopen maandag, dinsdag en later deze week,

  van HET FEIT dat er afgelopen zondag aan de andere kant van dat grote, lange, brede en hoge treinstation in Keulen, een LINKS-EXTREMISTISCHE tegenbetoging was, met minstens net zo agressieve en gewelddadige uitingen zoals inderdaad gebeurt is ter ‘rechter’ zijde…..(!!!)

  Hoe kan het dat de teller als het gaat om de schade op zondag op ‘slechts’ 14 agenten, en één omvergegooid politiebusje stond…..

  EN OP MAANDAGMIDDAG ineens

  44 agenten, en DIVERSE politievoertuigen onherstelbaar beschadigd?

  (Hoe kunnen we dat verifiëren??)

  Één en ander valt voor mij als (oog-) getuige (weliswaar tot een uur of 18.00) niet te rijmen met wat ik heb gezien….

  Inderdaad wel een rel, een omgegooid busje, wat stenen, aantal afgevuurde lichtkogels, en een paar harde knallen, maar ABSOLUUT geen grootschalige rellen zoals ik dat zie in filmpjes m.b.t. de jaarlijkse 1 mei herdenkingen in Hamburg en Berlijn….

  Dan is er zoals iedereen die daar kennis van heeft echt sprake van een REGEN van molotov-cocktails, stenen, en op grote schaal vernielingen, brandstichtingen:

  alles wat dat kan fikken, fikt dan zo’n beetje, alles wat gesloopt kan worden, wordt dan gesloopt;

  DOOR die links-extremisten van de Duitse antifa.

  Die hebben (hadden in ieder geval de afgelopen tien jaar) een zeer gewelddadige reputatie hoog te houden…..!!

  Like

 3. Er hebben zich al 10.000 deelnemers aangemeld voor de betoging van Hooligans tegen Salafisten (HoGeSa) in Berlijn.
  De politie in de Duitse hoofdstad, die tot nu toe uitging van 1.000 betogers, heeft dat vandaag laten weten, meldt het ANP.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/10/al_10k_hooligans_voor_duitse_d.html

  Like

 4. waranda // 01/11/2014 om 09:55 //

  waarom hier ook niet zoiets als daar in duitsland ze moeten samen voegen heel europa moet vrij worden daar van

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: