In Kanada kippt die Stimmung: Ablehnung gegen Muslime wächst

2Terror in Kanada: Stimmung gegen Muslime hat sich deutlich aufgeheizt Nach Angaben des Nationalrats der kanadischen Muslimen hätten sich die Berichte über Belästigungen von Muslimen in den vergangenen Tagen verzehnfacht. Attackiert würden Muslime in öffentlichen Bussen, an ihren Autos klebten Nachrichten und auch in der Schule käme es zu Beleidigungen.

Lees verder >> in één of ander politiek correct kulblaadje

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: