Je kunt islamieten niet opvoeden, beter stuur je ze gelijk naar allah

Libyan Troops Go Wild in England

LONDON, England — The mantra that we need to train the forces of friendly governments and, for that matter, rebel groups, may have become a staple of every 21st century Western intervention in the Middle East, but sometimes things just go wrong. Really wrong.

A new generation of the Libyan army was supposed to be trained in the West as part of international efforts to rebuild the country after the ouster of Muammar Gaddafi. Hand-picked recruits were invited to rural England for basic infantry and junior command training.

On Tuesday, however, the British Ministry of Defense announced that all 300 trainees would be sent home early after a string of sexual assaults were perpetrated against the residents of Cambridgeshire, culminating in the alleged gang rape of a young man.

Britain had pledged to train 2,000 Libyan recruits in total, but that commitment is now under review.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Je kunt islamieten niet opvoeden, beter stuur je ze gelijk naar allah

  1. G.Deckzeijl // 05/11/2014 om 22:50 //

    Iemand zei eens: apen als huisdieren nemen is vragen om moeilijkheden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: