‘Dood ze en spuug ze in het gezicht, rijd ze omver met je auto.’

’40 procent jihadisten heeft psychiatrisch verleden’

 1Zo lees ik bij het AD:

Van de ruim 1000 mannen die het afgelopen jaar richting Syrië en Irak trok om zich aan te sluiten bij terreurorganisatie Islamitische Staat (IS), heeft ongeveer veertig procent een verleden met psychiatrische stoornissen, zoals depressiviteit. De grote meerderheid van hen is in de leeftijd tussen 15 en 21 jaar. Slechts weinigen hebben in hun land een strafblad. Dat beweert althans het Franse dagblad Le Figaro.

Ik vind dat toch niet echt geruststellend.  Ook van de top-600 hardcore, voornamelijk Marokkaanse, criminelen in Amsterdam, die al snel opgeschaald moest worden naar een top-1000, is bekend dat een fiks percentage niet ‘goed snik’ is om het maar zo te zeggen. Ook precies 40 procent. Toeval? Inteelt is wijd verbreid in de islamitische  wereld. Zelfs volgens Van der Laan, die ik er van verdenk ook niet goed snik te zijn, is er maar één oplossing voor deze groep:

Volgens burgemeester Eberhard van der Laan is opsluiten in een gesloten inrichting waarschijnlijk de enige mogelijkheid om te zorgen dat de criminelen niet nog meer slachtoffers maken. (quote uit het linkje hierboven van 40%, Fub)

Nu weer terug naar het AD:

Gisteren werd een propagandafilm van IS gepubliceerd waarin te zien is dat drie Fransen hun paspoorten verbranden. De drie roepen moslims in Frankrijk op het land te verlaten en zich aan te sluiten bij IS en aanslagen te plegen in Frankrijk. Ze vertellen ook dat IS wapens en auto’s paraat heeft staan om in Frankrijk aanslagen te plegen

 In het filmpje spreken de drie jihadisten Franse moslims aan die niet naar Syrië afreizen: ‘Waar wachten jullie nog op?’ Degenen die om wat voor reden dan ook niet naar Syrië kunnen, vragen ze om terreuraanslagen in Frankrijk zelf te plegen en zich op burgers op straat te richten: ‘Dood ze en spuug ze in het gezicht, rijd ze omver met je auto.’

1Vanavond kocht ik wat voer in de Albert Heijn en toen liep er zo’n jihadi-achtige rond, met baard en geschoren bovenlip, dat schijnt verplicht te zijn, niet in een jurk maar in een trainingspak en die ging net achter me in de rij staan, naast de kartelmessen die daar aangeprezen worden. Achter de kassa zat een hoofddoek, een zwarte hoofddoek, eentje die geen oren of hals meer liet zien. Achter de andere kassa ook.

Gelukkig waakt onze minister van remigratie integratie over mij en heeft die een interreligieuze dialoog gehouden die in werkelijkheid een goed georganiseerde Asscher show was. En dan nodig je fijn wat ‘beschaafde mensen’ uit en plakt er een hoop mooie woordjes aan vast voor een televisie-momentje.
En dat terwijl we weten dat Nederlandse moslims alles behalve gematigd zijn. (zelfcitatie uit het linkje naar remigratie, voordat ik daar weer een “Stapel” gezeik mee krijg):

“Eerdere onderzoeken gaven al aan dat een meerderheid voor invoering van de sharia is en ook niet zoveel opheeft met democratie. Een meerderheid vindt het ook geoorloofd om geweld te gebruiken als de islam verdedigd moet worden en vindt het redelijk dat op afvalligheid de doodstraf staat, net als op belediging van de proleet. Het nieuwste onderzoek toont aan dat driekwart van de Nederlandse moslims de jihadische Syrië-gangers helden vindt, Volkskrant 28 mei.”

En bij nu.nl:

Uit een dinsdag gepresenteerd onderzoek van Motivaction blijkt dat 80 procent het niet ‘verkeerd’ vindt dat er door groeperingen uit naam van de jihad geweld wordt gebruikt tegen anders gelovigen of niet-gelovigen.

Zowel de Marokkaanse als de Turkse jongeren noemen vooral de ‘religieuze plicht‘ en het helpen van personen die onderdrukt worden, als reden voor strijders om mee te doen.

De ‘religieuze plicht‘, maar het heeft nog steeds niks met islam van doen toch?  We hebben onderhand één miljoen religieus ‘verplichten’ rondlopen. Al is maar de helft bereid tot dit soort gewelddaden, en al gaat maar 10% daarvan tot daadwerkelijke actie over. Daar helpt geen smooth-talk van Asscher tegen. Ik wil een minister van remigratie.

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on ‘Dood ze en spuug ze in het gezicht, rijd ze omver met je auto.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: