Marcouch: je moet het een beetje stiekem doen

1eKuzu, Ozturk, Marcouch, Asscher, en de nasleep

Dit feestje krijgt nog een staartje. Kuzu had al aangekondigd met modder te gaan gooien en daar zijn de heren nu mee begonnen lijkt het. Opmerkelijk is dat deze interne PvdA-strijd op de pagina’s van het eigen partijblad, de Volkskrant, wordt uitgevochten. Ze zijn dan wel weer zo slim het interview achter een betaalmuur te plakken, maar gelukkig voor ons, die weigeren de Jalta’s van deze wereld te sponsoren, valt er zo links en rechts via andere media wel iets te achterhalen.

GeenStijl fixeert zich op de emoties van Samsom en die heeft u waarschijnlijk al tot u genomen en als niet dan kunt u dat via het linkje aan het begin van deze zin bekijken. Wat VanLeeuwen interessant vindt, vind ik dan weer niet boeien. Tuurlijk is het leuk dat die milieuterrorist over de zeik is. En natuurlijk moet ie zometeen plaatsmaken voor Asscher, met dat doel is Asscher naar Den Haag gehaald. Veel interessanter vind ik wat ze over Marcouch te melden hebben en wat bij Elsevier opgetekend staat:

 

1En Powned weet dan nog te melden dat ze Marcouch een soort draaiorgel vinden, je gooit er een stuiver in en het begint te kakelen:

1a

Kuzu en Ozturk lijken rechtlijnige Turken te zijn. Altijd nationalistisch en van geen wijken willen weten zodra Turkije bekritiseerd wordt. Je ziet het zowel bij de seculiere als bij de islamitische Turken. Het Ottomaanse rijk was ooit heel veel groter en was tijdenlang de enige supermacht. Dan steekt het als je beseft dat dat niet meer is. Wij Nederlanders hadden ooit ook een wereldrijk en gaan daar toch heel wat relaxter mee om, voor ons is het geen droom om een kalifaat te herstellen, voor veel Turken wel. Daarom hebben wij ook geen moeite de misdaden die onze voorouders begaan hebben, zoals de slavernij, in onze geschiedenisboekjes te zetten. Turkije en de meeste Turken ontkennen tot op de dag van vandaag de Armeense, Assyrische en Griekse genocide die ze hebben begaan. En over wat er in Zuidoost-Europa is aangericht gedurende 400 jaar zul je helemaal niks van ze horen. In het Oosterpark staat een slavernijmonument. Stel je voor een monument voor de Armeense genocide in het park naast de Aya Sofia. Niet totdat de beschaving Constantinopel weer heeft terugveroverd en de Aya Sofia weer een kerk is.

De PvdA is zo hypocriet als het maar zijn kan. Ze worden kwaad als je het stemvee noemt, maar ze weten heus wel wat ze binnenhalen en dat ze dat doen om de Turkse stem binnen te hengelen. Dit soort problemen spelen al 10-20 jaar. En. Elke. Keer. Weer. Dan is het logisch dat ze een zeker begrip verlangen en gepikeerd zijn als Asscher vier Turkse bewegingen wil gaan volgen. Dat dat stuk voor stuk Nederland ondermijnende en infiltrerende bewegingen zijn die van geen integratie willen weten, is misschien wat lastig als je minister van integratie bent. Overigens is de omschrijving niet volledig, want het had moeten zijn: minister van islamitische integratie. Alle anderen van deze wereld die op bezoek komen integreren namelijk gewoon vanzelf of vertrekken na een tijdje weer, of je vindt ze niet meer terug. Het zijn slechts islamieten die niet kunnen/willen integreren. Is ook niet zo verwonderlijk als hun heilige boek zegt: “neem geen ongelovigen tot uw vrienden.” Segregatie is voorgeschreven in de islam, Hijra -verovering door immigratie- ook. Daarvoor gaat men in aparte enclaves wonen die zich steeds verder uitbreiden en steeds meer overlast -jihad-  zullen verspreiden.

Kom maar op met die Turkse partij zeg ik. Naar mijn verwachting zullen ze zich op een zodanige manier uiten dat er een hoop Nederlandse ogen geopend zullen worden. Net zoals hopelijk ISIS dat doet. Als je erg trots bent, is het moeilijk om sneaky/stiekem te doen. Ik herhaal hem nog even:

1b

Voor de Marokkaanse moslimbroeder Marcouch ligt dat wat anders. Dat is duidelijk geen Turk. Marcouch begrijpt dat ie het Westen middels theater moet veroveren. Maar ondertussen:

-Marcouch wilde een islamitisch stadsdeel

-Marcouch wilde sharia-politie in Den Haag

-Marcouch wilde koranles op openbare scholen

-Marcouch wilde hoofddoekjes voor de Amsterdamse politie

-Marcouch vond het ok  dat ‘zijn’ stadswachten vrouwen geen hand gaven

-Marcouch wilde heropvoedingskampen voor autochtonen

-Marcouch wilde op jihad gaan

(staat allemaal onder het linkje naar Marcouch)

En Marcouch heeft een knopje dat PvdA roept als het zo uitkomt, bevestigen beide Turken. Marcouch heeft wel weet van het Project hoor, hij is er zo ongeveer de Nederlandse belichaming van.

En deze Marcouch, die niet te vertrouwen is, liet rond deze tijd ook weer eens een islamitische scheet in het Parool.

‘Zet alle gesubsidieerde activiteiten tegen radicalisering op een website’

Nou, dolletjes hoor.  Waarom stoppen we die onzin niet gewoon? Hij doet een beroep op u en klinkt redelijk. U wilt toch ook inzage? Ik niet. Ik wil dat het stopt. Maar het wordt erger:

De meeste jihadgangers zijn reborn moslims, die na een losbollige of criminele periode het geloof herontdekken, of newborn, zoals de blonde Aïcha uit Maastricht, die bevrijd werd door haar moeder Monica. Zij radicaliseren vaak eerder en sneller dan de trouwe moskeebezoekers.

Aha, trouwe moskeebezoekers. Dáár moeten we er meer van hebben, daar hebben we niks van te duchten.

Kinderen die religieus gevormd worden bij moskeeën als Alkabir aan de Weesperzijde en organisaties als Al Maarif in Watergraafsmeer zijn weerbaarder tegen invloeden van kwaadaardige religieuze bewegingen dan kinderen die geen religieuze vorming hebben gehad.

Damn. Alkabir. Had ik laatst al iets over (iets over ‘hogere en lagere mensen’ , snoeihard islamitisch racisme, staat in mijn tweets, moet ik even zoeken), maar nu ik weer kijk zie ik dit staan bij één van hun vrijdagpreken PDF:

1c

Dát. Marcouch, en Asscher, en Van der Laan zijn geen gematigde teksten. Kijk er anders zelf eerst eens rond voor je geld uitdeelt. Als ik het op een verloren zondagochtend kan….

Ja, openheid van subsidies, zoals Marcouch bepleit. Maar ik geloof niet dat hij wil dat ik weet hoeveel geld we werkelijk aan deze radicale islamisering kwijt zijn.

Ook minister Lodewijk Asscher van Integratie gaf onlangs moskeeën daarvoor de credits: zij helpen weerbaar maken.

Asscher is een idioot. Een kwaadaardige judenrat. Gelul. Moskeeën maken islamieten. Net als islamitische scholen en madrassa’s en kinderinternaten en schotels aan je balkon. Moskeeën maken ook terroristen, de Al-Fourkaan moskee in Eindhoven ontving 3 van de 9-11 bombers en daarna reisden er een aantal ‘Nederlanders’ naar Tsjetsjenië en Pakistan af. De As-Soennah moskee in Den Haag speelde een grote rol in de moord op Theo van Gogh en zo kunnen we nog wel even door gaan.

Religieuze vorming helpt. Zelfs als imams hun leerlingen wat ouderwets de religieuze dogma’s uit het hoofd laten leren. Wat zou het geweldig zijn als imams de samenwerking vonden met de reguliere basisscholen.

Aaargh. En Marcouch trekt weer een oud islamiseringsplan uit de kast, islamonderwijs op elke school. Op zich ben ik voor. Maar dan wil ìk die kinderen graag over de islam vertellen. De rest van zijn stukkie over scholen is ook eng, maar stukkies en lengte maken dat ik doorwandel.

Wij hebben de kennis en kunde niet in huis, roept burgemeester Van Aartsen namens Den Haag, Amsterdam en andere jihadgemeenten. Die zou hij kunnen zoeken en opnemen in zijn organisatie. Dat doet hij niet. Wat hij wel doet, is vragen om staatsopvang voor lokale terugkeerders en hun familieleden. Dat is de wereld op zijn kop.

Inderdaad is dat de wereld op zijn kop. We moeten helemaal geen halfgare terugkeerders opvangen. Ik kan simpel zijn. Terugkeerders verdienen de kogel en de familie dient uitgezet te worden, want broeinest van ellende.

Donderdag stond in Het Parool het verhaal van de Amsterdamse jongerenwerker Bilal, die is gederadicaliseerd. (Fub is niet te belabberd om het linkje er bij te geven waar Marcouch dat wel is) Het zusje van dit ex-Hofstadlid is recent op jihad vertrokken. Zij was in het vizier, de gemeente had misschien wel een plan van aanpak gemaakt, maar was te laat.

Maar jíj wás toch jarenlang die gemeente? Is het dan niet ook jouw fout?  Of, das war einmal. Die gast was van de Hofstadgroep en dat was wel in jouw tijd. Ook in jouw wijk. En nu is ie gederadicaliseerd? Terwijl zijn zuster naar ISIS afreist. Voor de rest gaat het goed met je en heb je geen islamitische hersenbeschadigingen? Je denkt dat ik dit geloof?

In Amsterdam hebben wij een interventieteam voor de broertjes en zusjes van de Top 600-criminelen, dat werkt met vliegende brigades die achter de voordeur komen. Dat zouden we ook moeten hebben voor de broertjes en zusjes van jihadstrijders.

Nee. Het werkt niet, en het had nooit zover mogen komen.

We zouden het en masse buiten onze grenzen moeten flikkeren. Jij moet je goedpraatmanie voorop.

 Dure consultants en inhuurkrachten moeten worden vervangen door doorgewinterde experts,

Je bedoelt die Hofstadgroepgozer?

deskundigen die weten hoe de wedloop om de zuiverste leer zich ontwikkelt,

De zuiverste leer. Ach kijk….

die de verleidingen van extremiteit hebben ondervonden én overwonnen. Ze spreken Berbers of Arabisch en hebben aan een half woord genoeg. Gemeenten doen er goed aan deze ervaringsdeskundigen een baan aan te bieden bij de politie, in het onderwijs en bij de leerplicht.

Jihadi’s bij de politie, het onderwijs en de leerplicht. Bovendien spreken we hier Nederlands. Als je dat niet wenst te leren tief je maar een end op. Engels, Frans, Duits, Italiaans en Braziliaans heb ik dan weer geen enkele moeite mee. Gek he?

Als ze de juiste uitvoerders in dienst hebben, geworven onder bijvoorbeeld moslims die gewend zijn om te corrigeren en om deradicalisering uit te dragen, hoeven burgemeesters niet langer wanhopig te schreeuwen om met staatssteun veranderingen in gang te krijgen.

Staatssteun? U was niet van de PvdA?  Moslims die gewend zijn om te corrigeren? Deradicalisering? Je blaat maar wat man. Iemand heeft op je ‘knopje’ gedrukt en dan poep je wat in een krant. Islamitische stront.

Gepubliceerd op De Vrije Chroniqueurs

Extra: Het was ook tegen Marcouch dat ze zeiden moge allah je straffen    Misschien voelden ze zich wel juist door hem verlaten.

Meer leesvoer:

Wolf in wolfskleren, Joost Niemöller, HVV

De islam agenda van Ahmed Marcouch, Carel Brendel en Joost Niemöller, HVV

Rare sociaal democraten. Frans Groenendijk, Keizers & Kleren

 

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
https://amalek.news/Amalek.news

20 Comments on Marcouch: je moet het een beetje stiekem doen

 1. G.Deckzeijl // 23/11/2014 om 08:39 //

  Mijn complimenten, Fubar..!!!
  Wat een zeer helder en gedetailleerd SUPER-artikel en dat op een zonnige zondagmorgen. Mijn dag kan niet meer stuk.
  Hopelijk weet iedereen de knop naar Het Project hierboven te vinden.
  En om iedere hoop direct met de bodem in te slaan: ze zullen nooit integreren.
  http://tinyurl.com/pzufw6u

  Like

 2. G.Deckzeijl // 23/11/2014 om 08:59 //

  Schiet me zomaar te binnen:
  A.Marcouch beschouw ik als de Marokkaanse Juncker!
  Wat dat aangaat lopen er heel wat Marokkaanse en Turkse
  Junckers rond in dit land en de EU, zeker als het gaat over liegen
  tegen ongelovigen in casu de ware doelstellingen(van de aanhangers) van veroveringsideologie islam.
  http://ejbron.wordpress.com/2012/08/14/citaat-2/

  Like

 3. Zo zie je maar weer dat alles wat de islam aanhangt er er omheen draait niet te vertrouwen is.

  Like

 4. G.Deckzeijl // 23/11/2014 om 15:30 //

  Duurt verdomde lang voordat Nederlanders wakker worden.
  Quote van voormalig höhere SS-und Polizeiführer tussen 40-45 in Nederland Hanns Albin Rauter(gefusilleerd in 1949 wegens oorlogsmisdaden):
  “Nederlanders luisteren pas als je ze op hun smoel slaat.”

  Like

 5. En dan zijn er nog bij die de andere wang toedraaien.

  Like

 6. Ik denk nog eerder dat ze dan nederig over de grond kruipen als je ze zou slaan. En tegelijk smeken om ermee te stoppen.
  Compleet karakterloos en van huis uit een slijmballen instelling mee gekregen om je vooral niet te verzetten.
  Deden ze maar een keer wat.

  Like

 7. jitskesez // 23/11/2014 om 21:45 //

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  We hebben dus nu het begin van een Islam partij binnen onze Democratie. Volgende verkiezingen: geen of vrijwel geen PvdA meer, ineens 10 zetels voor moslims, om vervolgens ALLES wat de PVV wil af te keuren als racisme en het slachtoffertje uit te hangen.
  Enfin de PvdA heeft het er maar moeilijk mee en wij hebben een klein beetje leedvermaak.

  Like

 8. G.Deckzeijl // 23/11/2014 om 22:23 //

  Zover is het nog niet.

  Like

 9. 350.000 Turken in Nederland, waarvan -ik gok maar wat- 30% Koerd en een grote onwil om naar een stembureau te gaan, maakt 2 à 4 zetels max.

  Like

 10. G.Deckzeijl // 24/11/2014 om 04:24 //

  Die 2 zetels hebben ze al en als de kiesdrempel op tijd wordt ingevoerd blijft ’t daar bij.

  Like

 11. jitskesez // 24/11/2014 om 08:08 //

  De marokkanen zijn ook moslim.

  Like

 12. jitskesez, het zijn wel allebei moslims met dezelfde strijdkreten maar ze wantrouwen mekaar als de pleuris. Die gaan nooit samenwerken.
  Ze hebben allemaal hun eigen belangen en doelen.
  Dus een maroc partij zal er dan ook wel komen via een afscheiding van een partij met een paar zetels.
  Zet Ajax en Feyenoord fans op een grasveldje, wedden dat ze gaan matten i.p.v. voetballen.

  Like

 13. De SGP heb er ook maar iets van 4.
  Moet je kijken hoezeer deze overal bij betrokken wordt om er toch nog net iets doorheen te krijgen. Hier zal hetzelfde mee gebeuren.
  Om toch net dat moslim wetje erdoor te jagen. Het begin van het einde.

  Like

 14. G.Deckzeijl // 24/11/2014 om 10:00 //

  Binnen islam zijn ook verschillende stromingen. Hebben ook al tig jaar
  mot met elkaar.
  Zie jij soenieten en sjiïten samen naast elkaar op het Haagse pluche zitten? Ik niet.

  Like

 15. Je moet het inderdaad een beetje stiekem doen.
  Door discriminatie en racisme een top prioriteit te geven creëer je een soort van sharia wetgeving hiermee.

  Het kabinet moet discriminatie en racisme veel harder aanpakken. Er moet prioriteit aan gegeven worden door de politie en de daden moeten gelijk worden gesteld aan misdrijven als straatroven, overvallen en woninginbraken. Hiervoor pleit PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch.
  http://nieuws.thepostonline.nl/2014/11/25/pvda-discriminatie-en-racisme-veel-harder-aanpakken/

  Like

 16. Want dit is uiteraard wat markoek ermee bedoeld.
  Of zal hij toch ze eigen soort genoten hiermee bedoelen.
  Waarschijnlijk niet.

  Antidiscriminatiebureau RADAR gaat in samenwerking met de Stichting Platform Islamitische Organisaties Rijnmond (SPIOR) in Rotterdam onderzoek doen naar islamofobie.
  Reden is dat islamofobie een voedingsbodem kan zijn voor discriminatie. “Bovendien is er in vergelijking met antisemitisme weinig aandacht voor moslimhaat’’, zegt directeur Cyriel Triesscheijn van RADAR.
  http://nieuws.thepostonline.nl/2014/11/25/onderzoek-naar-islamofobie-rotterdam/

  Like

 17. G.Deckzeijl // 25/11/2014 om 12:06 //

  Islamofobie bestaat niet. Het woord is uitgevonden door linkse idioten + moslimvriendjes die geen kritiek op de islam kunnen verdragen.
  Een paar jaar geleden riep Erdogan nog, dat islamofobie strafbaar zou moeten zijn.
  Binnen Brussel lopen ze ook met dergelijke stupide ideeën rond!
  Striktgenomen gaat het hier enkel om een gedachtepolitie.

  Like

 18. Ho Ho Ho, er is een ware training voor bedacht om dit te herkennen.
  http://emcemo.nl/index.php/training
  Ja, lach er maar om. Eigenlijk is het om te janken.

  Like

 19. Natuurlijk gaat het om een gedachte politie.
  Dat hadden ze 1400 jaar geleden al door.
  Alles wat je niet bevalt dat pak je gewoon aan door het strafbaar te stellen.

  Like

 20. G.Deckzeijl // 26/11/2014 om 08:27 //

  Alle moslimfundamentalisten de wereld uit, te beginnen in de EU!
  https://fubarbaar.wordpress.com/2014/11/25/hielden-alle-imams-maar-hun-bek-en-marcouch-ook/comment-page-1/#comment-9509
  Zie ook HET PROJECT.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: