Saudi Restaurants Putting Up “Women Not Allowed” Signs

saudiwomen

Mohammed was the original feminist. He was just like Bill Cosby except he didn’t bother with the pills. And today’s Muslim countries continue to carry on his horrible terribly legacy. And no place carries it on quite like Saudi Arabia. (via Religion of Peace)

“The best thing is to keep women away from restaurants unless they have a male custodian. That way the restaurant is not shut down because of the misbehaviour of an adolescent or mentally unstable woman,” he said, local news site Al Marsad reported on Sunday.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: