Het tenenkrommendste filmpje van de week

1d

Omdat wij geen lul van het jaar award uitreiken zoals sommige hopeloze media doen, geven we u er een half dozijn:

 

Helaas niet mogelijk te embedden. Dan maar via een link. Of je nou één of twee keer moet klikken om de zooi aan te zwengelen kan het probleem niet zijn.

“Nieuwe buren”
Docu in Dit is de Dag (eo)
Over Oranje en Rijs:
http://www.npo.nl/dit-is-de-dag-reportage/25-11-2014/VPWON_1230972

Geen stukje erbij, maar twee comments die samen genoeg tekst geven. De eerste is van Tijl, die mij overtuigde het toch op de voorpagina te plaatsen, en de tweede van mij:

1Tijl Uylenspiegel zegt:

Fubar ik heb net je link bekeken van 0.34, ik kan wel zeggen met gebalde vuisten en kromme tenen, dit is hoe lagere overheden met hun bevolking denken te kunnen omgaan, feitelijk kopiëren ze het gedrag van de ‘hoge’ overheid want die heeft ook peop aan de burgers.
Het geeft een mooi beeld van wat er gaande is in dit verziekte land.
29.000 En waarschijnlijk meer in 2014, 40.000 in 2015, om het maar eens in de woorden van van der Laan te zeggen “dit gaat de spankracht te boven”.
Dat ga je niet redden met 50 hier en 50 daar, maar gelukkig hebben we hier nog voldoende louche zakenlieden als Henny van de Mos en idem ‘projectontwikkelaars’ die daar wel een dik belegde boterham uit willen sleuren.
Misselijk makend wordt het natuurlijk als zo’n ‘projectontwikkelaar’ daar de ‘zielige mensenkaart’ bij gaat trekken, alsof dat ook maar één seconde heeft meegespeeld.
Het enige dat telde was dat Oranje en zijn ahum project op het punt stonden om verlies te gaan lijden en dit in één keer omgezet kon worden in dikke winst.

Eerlijkheidshalve moet ik er wel bij zeggen dat ik zo nu en dan ook wel wat vaag leedvermaak voel als inwoner van de Randstad, het leven hier is voor de komende decennia volslagen verziekt door een scheef getrokken verhouding, en nu lijkt het er sterk op dat dit ook in het oosten des lands gaat gebeuren.
Vraag bij dit alles is natuurlijk; hoe gaan we dit nog stoppen, of valt dit nog te stoppen eigenlijk want het is in gang gezet en van een rijdende trein springen is nog niet zo makkelijk, los nog van de vraag of het überhaupt nog zin heeft van de trein te springen, de invoer van vluchtelingen gaat namelijk in alle hevigheid door.
Niet alleen in Nederland, ook in de ons omringende landen.
Het enige dat nog zou kunnen helpen is heel hard aan de noodrem trekken, helaas zijn de voortekenen niet goed, net als in de docu lopen er nog altijd schreeuwers rond die het een schande vinden om ahum asielzoekers niet massaal op te vangen, volgens mij tegen beter weten in, maar ja, wie ben ik….

1Fubar zegt:

@Tijl

Bolo twitterde het. Dus het is dankzij hem dat ik dit bekeken, geretweet en hier neergezet heb. Ik kan het helaas niet embedden anders had ik het acuut op de voorpagina gezet, en dan, terwijl het er al stond, aangevuld met tekst. Het is een ongehoorde schande. Niet verkozen maar benoemde burgemeesters knallen die besluiten er in samenspraak met een niet democratisch controleerbaar COA en een bevriende projectontwikkelaar doorheen, alle bestemmingsplannen (hoe kut die soms ook mogen zijn), afspraken en lokale regels terzijde schuivend.
En in dat Oranje werd doodleuk even de burgemeester tussendoor vervangen. En na een schorsing van 20 minuten kwam het besluit: we minderen het aantal van 1400 naar 1000, op een bevolking van 140.

Een gebaar van goede wil? What the heck ! ? Dit heeft niks met democratie van doen. Een gemeenschap van 140 man weet prima wie ze als burgemeester willen, laat ze hem zelf kiezen.

En nu we het toch over Texas hebben. Een vriend van me, een ex Green-Baret, dat zijn de gevaarlijkste, kwam twee jaar terug bij me. Hey Fub, misschien moeten we maar weg uit NL. Ik weet wel wat in Texas. Je kan daar een stukje grens bewaken, is geprivatiseerd (dat betekent in dit geval dat je ingehuurd wordt door de lokale gemeenschap, niet door de federale overheid, ze kiezen ook hun eigen sheriff), en je krijgt betaald per mile. Enige voorwaarde is dat je jouw miles 24/7 bewaakt.
Ik: mag je overtreders ook schieten?
Hij: ja, waarom denk je dat ik wil?
Hij is nog steeds hier, maar ter illustratie…

Tijl:”Eerlijkheidshalve moet ik er wel bij zeggen dat ik zo nu en dan ook wel wat vaag leedvermaak voel als inwoner van de Randstad,”
Inderdaad. Het is niet lief, terwijl wij al van de zegeningen weten. En ik gun het niemand, en mijn land, mijn continent, mijn hele beschaving gaat naar de kloten, ik ben zelf uit de Noord-Overijsselse klei getrokken. Terwijl de steden beetje bij beetje onder de islamitische knoet gebracht werden, velen zijn gevlucht, maar velen konden ook niet, werden we uitgelachen door de ‘boeren’. Haha kijk die hautaine eikels uit de Randstad nou. Dat zal hier niet gebeuren. O nee? Snap je dan niet dat altijd al de islamitische veroveringstactiek geweest is. Ze bezetten eerst de grootsteden en als ze daar dan voldoende troepenmacht opgebouwd hebben is het een eitje om met qua aantallen 10-voudige horden de gehuchten in de omgeving uit te wonen.
We moeten ophouden met de kift tussen het platteland en de stad, boeren en Amsterdam. Ik ben beide.

1

Dan kijken ze wel uit met het sturen van een tweede. Ze kunnen het leger sturen en het dorp afknallen, maar op de gevolgen daarvan zijn ze niet voorbereid. En dat weten ze. Het volk is machtiger dan dat het beseft.

1j

Gepubliceerd op De Vrije Chroniqueurs >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Het tenenkrommendste filmpje van de week

  1. G.Deckzeijl // 27/11/2014 om 17:12 //

    Volk machtiger dan het beseft, Fubar…?
    Waarom doen ze er dan niks mee..????
    http://welketoekomst.files.wordpress.com/2013/05/the-people.jpg?w=640&h=452

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. De staat der Nederlanden heeft dit jaar al 24.000 toekomstige jihadistische bejaardenverzorgers geworven | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: